Milyen érzés quad-ozni? Meg lehet unni?
Megéri venni egyet vagy inkább csak bérelni néha.
Kocsikázni imádok egész nem nem tudok benne elfáradni képes vagyok egy szombaton 700km levezni lemegyek a balcsig meg vissza.
Csak kicsit költséges az autókázás. És ez a quad nagyon érdekel főleg hogy jön a tél és hó remélem.
"Csak kicsit költséges az autókázás." ... mert a quadot ingyen adják, és soha nem kell költeni rá szerinted?
A legtöbb quad közúti közlekedésre nem jogosult, tehát a pályára ki kell vinni, onnan haza vinni.
Zárt pályán quadozást lehet szeretni, és meg is lehet unni - technikai sport, semmi köze az autó vezetéshez.
Közúton quaddal közlekedni, arra alkalmas, műszaki vizsgán megfelelt quaddal lehet.
"És ez a quad nagyon érdekel főleg hogy jön a tél és hó remélem."
Valóban remek dolog lehet a hidegbe hóba ráfagyni egy quadra!
Nem tudom, miért, de nekem nem jön be.
10 éves korom óta motorozok, autózok, vezettem már mindent, és nagyon élvezem, de a quad nem jött be. Valamiért bizonytalan érzés...
Ki kell probálni.
Jó fajtát megvenni nem olcso dolog.
Ha csak évi 1-2× kivánod meg akkor inkább bérlés, és nem foglalja a helyet a garázsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!