Hol keressem még a hibát?
Figyelt kérdés
Üdv! Chevrolet Spark 0.8-asom van. Ideiglenes járkáló kocsinak használom, anyámtól örököltem. A gond az lenne vele, hogy nyáron el kezdett ugrálni a km óra, de ahogy mentem vele beállt utána és ez mindig egyre több időt vett igénybe. Ehhez még úgy hozzászoktam, na de jött egy olyan hogy a digitális km számláló totál meghalt és úgy voltam vele hogy majd a hétvégén szétszedem, no de tegnap reggelre -3°C fok lett és nem indult a kicsike. Lemerült az akksi (5 éves volt már). Elmentem vettem egy Varta 40Ah-sat. Kicserél, beindít --> Km számláló életre kelt. A mellékszámlálók A és B az mutatott annyit amennyi azelőtt volt, de az össz számláló 92.000 valamennyi helyett 8.130-ra váltott át. Nem hiszem hogy az éjszaka bárki megbuherálta :D...Jó ezt még mindig el néztem, de most már a memóriát pl: rádió óra nem tartja meg, mint idáig. Minden nap be kell állítani illetve a km óra állandóan ugrál és nem áll be. Nem spirálos, digitálisan kapja a jelet. Kimérettem egy elektromos barátommal a jeladót elvileg az jó azt mondta, mert nekem nincs OBDII-es műszer így csak logikailag tudom kitalálni mi lehet vele. Valaki valami ötlet? Előre is köszönöm és elnézést, ha hülyén fogalmaztam.2016. nov. 17. 20:09
1/4 A kérdező kommentje:
Évjárat 2007.12
2016. nov. 17. 20:09
2/4 anonim válasza:
Ha van lehetőség hibakód kiolvasásra akkor az legyen az első,igy csak. találgatni lehet
3/4 A kérdező kommentje:
Volt hibakód olvasás, egy hiba törölve lett. Kigyulladt az ABS még tavasszal mert az egyik sensor elromlott, de az cserélve lett. Azon kívül nincs hiba.
2016. nov. 18. 09:32
4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg a km óra mikroprocesszora el tud romlani és amiatt ugrál talán illetve mutat irreális km-t?
2016. nov. 18. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!