Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Medig tartozok garanciával az...

Medig tartozok garanciával az autóért?

Figyelt kérdés

5 napja körülbelül hogy eladtam az autóm (magánszemélyként) másik magánszemélynek aki több emberrel jött megnézni 4-5 en.

Hibákat felsoroltam adásvételi előtt utánna pedig rutinosan átvizsgálták az autót.

Leföl mozgatták, meghajtották, kanyarottak jobbra balra.

Most pedig szóltak hogy baj van az autóval, de én műár vettem egy másikat, mi a teendő?

2016. nov. 16. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kezd ez nekem eléggé gyanús lenni...
2016. nov. 17. 09:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted? Sajnos olyanoknak adtam el az autóm, akkor jöttem rá, amikor személyesen jöttek megnézni, de nem gondoltam, hogy később lehetne gond hisz rendesen átnézettem szervizeltettem eladás előtt. Minden tőlem telhetőt megtettem és mivel lelkiismeretes vagyok hibákat átbeszélve is olcsón hirdettem és adtam el.
2016. nov. 17. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
miért nem írod le, kérdező, hogy mik voltak a kifogások a vevők részéről? ezért gyanús a sztorid.
2016. nov. 17. 10:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Mert csak egy üzenetet írtak SMS be én vissza írtam várom a hívásukat meg leírtam, hogy frissen szervizeltük előtte és, hogy kíváncsi lennék mi a probléma, ezek után már nem jött se hívás se üzenet. Ekkor kezdtem gyorsan érdeklődni körbe nézni milyen lehet az ügy kimenetele és köszönöm a megerősítéseteket sokat segített a válaszotok és a mellé olvasott további információk.
2016. nov. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!