Skoda Superb L&K kombi, benzines, automataváltós és összkerekes, hogy bírja a hosszabb rossz utakat, és van-e valami típushibája, és igen mi az?
Ha nincs más jó tipp, új benzines és strapabíró, automataváltós kombira, akár német akár távol-keletire, na akkor jövő héten meg lesz rendelve a Skoda Superb L&K, benzines és kombi. - terepjáró és dízel nem érdekel. A Skoda-nak egy hátránya van L&K-nél, hogy sokára hozzák.
Párom ragaszkodik az új autóhoz, mondjuk ő fizeti. Ő magánszférában dolgozik, lehet jövőre én is. De nő, asszony létemre sajnálom itt hagyni a lányokat, társaságot és csapatot. Meg persze, van akinek államiban is kell dolgoznia. De én meg tettem a magamét bőven, rengeteg éjszakázással is, párom nem nagy örömére.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a szívóbenzines verziója se a régi elpusztíthatatlan szívóbenzin, hanem ugyanaz a direkt befecskendezős, mint a TSI, csak turbó nincs rajta.
A teljesítmény meg azon múlik melyik generációt veszi, a legújabb generációból a 2.0 TSI az erősebb, az előző generációból a 3.6 FSI az erősebb.
Te/Ön! Én imádok autózni, de annyit ülni autóban?
Jó használatot!
Amúgy gyönyörű, főleg németeknek, meg bolgár és orosz gazdagoknak fenntartott panziókban meg lehet, és ki lehet pihenni azt az utat is már közben is.
És köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!