Bele lehet rakni rosszul futómű rugót? Mennyire gyakori és mennyire természetes hogy új rugó beszerelése után megemelkedik a hasmagasság?
Többszöri tapasztalat: nem a megfelelő rugó került bele.
Egy-két gyártó katalógusa nem mindig a megfelelő cikkszámú rugót hozza az autóhoz, ebbe jó párszor belefutottunk, főleg francia típusoknál.
Nem értem.
Bizonyára a régi magasság nem volt megfelelő.
Miután kicserélték, most magasabb. Most ez a baj?
Akkor mi a fenének kellett kicserélni?
Azota megoldódott? Összeült már?
Nekem is ez volt, csak forditva, hátul cseréltek és utánna ült a hátulja az eleje meg magas volt.
És nem ez a gyári magassága.
Utánna néztem és van vagy 5 féle magasságu rugó 3 cm magasság különbség van a legalacsonyabb és a legmagasabb közt ami kaphato hozzá és egyiksem tuning rugó. Szóval keress rá a tipusra és rendeld meg a legalacsonyabbat én autodocon vagy kovácsauton szoktam.
Meg is történt megrendeltem a legmagasabb hátso rugót be lett szerelve és most olyan amilyennek lennie kell.
Magas elöl hátul is egyformán. ( esetleg ha sedanod van rakhatsz kombi rugót hátra)
Illetve ha dizeled van akkor előre benzines rugót mert a benzinmotor könnyebb igy a dizelmotoros verzioba a benzines rugója lejjebb ül.
Ez amolyan gyárias tuning, nem tudnak belekötni hiszen nem tuning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!