Bele lehet rakni rosszul futómű rugót? Mennyire gyakori és mennyire természetes hogy új rugó beszerelése után megemelkedik a hasmagasság?
leült az autód, az új rugók meg hozták az eredeti magasságot.
a hosszú időre leállított autókat is felbakolják úgy,hogy a gumi ne érjen a földig..akkor a rugó nem fárad(annyira)
Be lehet rakni rosszul (nekem már sikerült), de azért annyira nem, hogy látványosan változzon tőle az autó magassága.
Új rugó/lengéscsillapító berakásakor van olyan, hogy 1-2 nap kell amíg "összeállnak" a dolgok, de ezt is inkább az autó viselkedésén venni észre.
Ha valami nagyon nincs jól összerakva a felfüggesztésben, az elég hamar kiderül: kattog, ropog, billeg stb. az autó az út egyenetlenségein, szédeleg a kanyarban stb. lehet érezni, hogy "valami nem jó".
Egyébként amikor én raktam össze rosszul, az csak annyi volt, hogy valahogyan elfordult az a tányér, ami a toronycsapágy alatt volt, és a rugó felső vége nem ült bele rendesen a helyére - és az első fekvőrendőrnél egy olyan koppanást/csattanást, produkált, amiből elég gyorsan rájöttem, hogy itt valami nem stimmel.
Szerintem várj 1-2 napot, és utána próbálj meg egy ugyanolyan másik autó mellé állni, és nézd meg hogyan állnak egymáshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!