Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autóakku töltőt vegyek?

Milyen autóakku töltőt vegyek?

Figyelt kérdés
Vennék egyet mert úgy gondolom, hogy minden autósnak kellhet. Nálunk két autó is van a családba, néha jól jönne egy töltő, de milyet? Kösz a segítséget.

2016. nov. 14. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 4-6000 forintos Aldis/Lidlis bevállt.

[link]

2016. nov. 14. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
nem mindegy a pénz,mennyit áldozol rá.
2016. nov. 14. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell drága nekem tesco gazdaságos van bevált,nem árt ha állithato a töltés erősége kb az aksi amper/h számhoz pl:40Ah:4amper töltés 10%-a az aksi telj- hez
2016. nov. 14. 12:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Max 10000-13000 ft.
2016. nov. 14. 12:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Ennyit szánnék rá max. Csak, hogy hirtelen legyen valami ithol amivel fel lehet tölteni ha véletlenül kell.
2016. nov. 14. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Amit az első írt azok jók, de a Lidlbe kapható 6000 Ft körüli töltőket nagyon dicsérik. Én pár hónapja vettem ott egyet, ott egyik vásárló is mondta hogy érdemes mert nagyon jó. Mondjuk a családban van régi orosz töltő ami szintén egy nagyon jó dolog, de újat is azért vettem mert azt a gondozásmentes akkukhoz jobban ajánlják. Leginkább a barátnőm akkuját töltöttem vele, mert szereti felkapcsolva hagyni időnként a világítást és csodálkozik ha másnap nem indul az autó.

Én azt mondom vedd meg nyugodtan kismotor akkuját is töltöttem már vele.

2016. nov. 14. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy az Aldi, vagy a Lidl most akciózik 13.000 forintos töltővel, amin van indítási funkció is. Szerintem ez így a legjobb és belefér az összegedbe.
2016. nov. 14. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Lidl-ben van az indítós. Mondjuk, nagyon kétlem, hogy ennyivel az akció indítása után még lenne, általában az akció előtti estén kipakolják, zárásra elfogy.

Nekem ilyen van, szintén Lidl-ből:

[link]

Lehet, hogy egy profi autószerelőnek nem való, de ilyen alkalmi használónak, mint én, tökéletes.

Teljesen hülyebiztos, rátehetem fordított polaritással, rajta felejthetem egy hétre, semmi baja nem lesz az akkunak.

2016. nov. 14. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget. Akkor megpróbálok beszerezni egy ilyen lidl vagy aldis töltőt.
2016. nov. 14. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem Aldis van, 5.500 volt, kijelzős. Nagyon szépen működik, 2 autó, meg egy robogó akksiját tartom vele karban.
2016. nov. 16. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!