A Fóti AAA autó kereskedésről valakinek van véleménye?
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 20:34
1/7 anonim válasza:
Egy szó: MENEKÜLJ! Ha találkoztál már csaló, rablóbandával, na akkor azokon tízszer túltesznek. Bármit, csak őket ne.
2/7 anonim válasza:
botrányos...
felraktam 700ert a verdamat, hivtak h megvennek kpra de menjek mar ki
beajanlottak 300ezret
gratulalok, egy masik kereskedo ra 3 napra megvette 600ert majd 1 hetre ra eladta 850ert (en alapbol aron alul raktam fel, gyorsan el akartam adni)
szoval az aaa auto csak arra megy hogy a leheto legnagyobb hasznot huzza, potom 250ezer forintert nem tesz semmit, pofatlanok nagyon
3/7 anonim válasza:
Az egész cég hozzáállása már a nevéből is tükröződik. AAA vagyis már abból is piaci előnyt akar szerezni, hogy az ábécében legelöl szerepel a neve...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, óvatos leszek.
2016. nov. 14. 00:11
7/7 anonim válasza:
egy C Corsa, 1.8 motorral
nyilván rizikósabb egy ilyet bevenni, mivel kevésbé keresett, viszont ha vki pont ilyet akar,annak nincs nagy választék
ráadásul az enyém egyedi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!