Autó felni feladásának menete a postán?
Figyelt kérdés
Sziaszok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a menete egy autó felni feladásának a postán? Mind a 4db-ot egyszerre szeretném. Láttam a honlapukon, hogy 40kg-ig lehet, de ezt be is kell csomagolni, vagy van egyéb tenni való is?
Köszi!
2016. nov. 13. 18:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem a posta nem fogja elvinni neked felár nélkül a fizikai méretek miatt. Érdemesebb lenne futárszolgálatoknál érdeklődni, DPD, GLS, Sprinter stb, de legutóbbi infóm szerint 5000 körül viszik el.
Mondani kell, hogy 4db felniről van szó, kapásból tudni fogják az ügymenetet.
Ha jól sejtem becsomagolod egyesével erősebb kukazsákba, széles erős ragasztóval jól körbe tekered. a Futár pedig XY/1 /2 /3 és /4 sorszámmal fogja elvinni.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Én kettesével gondoltam, a DPD-nél kb. 3000Ft-ra jönne ki 30kg-jával.
2016. nov. 13. 19:12
3/3 anonim válasza:
A legjobban akkor jársz, h felteszed jófogásra így pl. h "felni gábornak" és ő háztól- házig szolgáltatással megrendeli tőled. Így a legolcsóbbra jössz ki a szállítással, de igen, biztosan csomagolni kell és 2 csomagként fogod tudni elküldeni, de olcsóbban, mint bárhogyan máshogyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!