Vennék egy autót az ország másik végéből, de gondban vagyok mert levan róla véve a rendszám 3 éve, nincs müszakija, biztositása. Hogy tudom elhozni 300 km-re?
csak tréler. lejárt műszakival és zöldkártyával csak rendszámos és útvonalengedéllyel rendelkező autót vezethetsz közúton és csakis akkor ha VAN érvényes köteleződ (ez ugye kizárt míg át nem írod, és addig biztosításod sem lesz stbstb). (bár ez már szerintem nincs így) jól ki van ez találva.
milyen autó??
semmi.
vagy eljössz a kertek alatt, de hát ez kizárt..
tréler a tuti
egyébként tisztában vagy azzal, hogy mennyit kell költeni egy 3 éve egyhelyben rohadó autóra?? félre ne értsd, de nincs más megoldás?
tréler...esetleg próba rendszám ha olyan állapotban van
(tapasztalat,igaz nem mentünk vele keresztül az országon,de a városon egy nap többször is,rendőr is látott és semmi...egyébként egy avia-val aminek semmilyen papírja nem volt)
Ne vedd meg!!! okok:
-messze van és ha elmész már nem lesz kedved üres kézzel visszajönni
-műszaki+rohadás+eredetvizsgálat+átírás kb 250.000Ft
-Szerelő nélkül meg ne vedd
-trélerre a gatyád is rámegy
-nem biztos h átmegy a műszakin
-új akksi kell bele
-kötelező viztosítás
Ezeket tapasztalatból tudom. Tegnap vettünk mi is egy kocsit. Nem könnyű elintézni a papírokat és az eredetvizsgát. tegnap és a mai nap ezzel ment el és még nincs meg csak a kötelező biztosítás és új akksi. Holnap eredetvizsga+távirányítós központizár beszerelése.
És 60.000Km van az autóban(szervizkönyves)
én így látom a dolgokat, meg amit elmondott nekem apa.
15/f
18:09-es avgyok.
szerintem akkor se vedd meg, lehet hogy valami bűncselekményt is elkövettek vele. Nem éri meg megvenni, inkább vegyél olyat ami 2 tulajos és megismered az előéletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!