Audi A6 2.5 TDI-nél instabil a menet. Nagy sebességnél, gázadáskor rángat az autó és nem tudom, hogy miért? Most volt nagy szervizen, ezzel a panasszal fordultam a szerelőhöz, ő vezérműtengely cserét javasolt, de így se szűnt meg a probléma.
Jaa elnézést, most hogy figyelmesebben olvasom, látom hogy már cserélve volt a v.tengely.
Még eszembe jutott valami. Sógoromnak az ugyanilyen Audijában ha felétől lejjebb csökkent a gázolajszint a tankban, akkor vészüzemmódba váltott az autó, és alig ment. Ugyanis a tankban az egyik pumpa tönkrement a 3 közül. Nálad nyilván nem ez a jelenség van, de érdemes lehet itt is szétnézni, mert ez elég tipikus probléma ezeknél az A6-oknál.
Hát igen, írtam még novemberben, hogy a szivattyúnál kell nézelődni, a porlasztókhoz nem is kellett volna nyúlni szerintem. De miből állt ez a szivattyú szerelés? Főleg hogy ingyen volt? Ennek bár nem magasnyomású a rendszere, de nagyon bonyolult cucc, úgyhogy rendesen át kell nézni, meg kell csináltatni. Még mindig azt mondom, hogy ott van a gond.
Remélem, hogy ilyenek, mint a szűrők, vagy EGR szelep (lehet ebben még nincs) reflexből át voltak nézve a szerelő részéről. Ha nem, akkor az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!