Motorosok! Milyen a megfelelő maszk?
Attól függ, hogy nyitott vagy zárt sisakhoz keresel? A nyitott elé szoktak csak szájmaszkot(kendőt) tenni, a zárthoz viszont a símaszk-jellegű való.
Ugye elég hülyén nézne ki egy integrált sisak elé még külön egy csontvázas szájmaszkot fölrakni? :)
Teljes maszk esetében a vadászboltban kapható 1500Ftos legegyszerűbb verziótól a 35.00Ft tűzálló Sparco-ig sokfélét választhatsz.
Arra figyelj, hogyha a barátod sisakja "pont méret" akkor a legjobb szándékú ajándék sem fog alatta elférni.
Elfér alatt, csak nem könnyen.
Én a teljes sisakhoz is csak arcmaszk jellegűt vettem, de ezt picit macerásabb a sisakkal együtt felvenni.
A teljes jobb egy kicsit.
Ja és ha ilyesmi időre kell, akkor érdemes olyat szerezni, ami a kabát alá is leér valamennyire.
Hmmm.
Saját tapasztalatom alapján figyelmeztettem. Anno a "pont jó" méretű sisak alá már nem tudtam fölvenni a teljes maszkot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!