Érdemes dizel motorkerékpárt venni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 20:02
1/7 anonim válasza:
Azon gondolkozom, hogy ismerek-e gyárilag dízel motorkerékpárt? Én nem ismerek ilyeneket. A HAHU ugyan kiad 5 találatot dízel motorkerékpárra, de azok bizonyára elírások, hiszen pl. a TZR50 biztosan nem az...
2/7 anonim válasza:
Nem, de nem is nagyon van olyan. Csak akkor érdemes, ha ez minden vágyad. Alkatrészt kb. sehonnan nem kapsz hozzá, rosszabb a teljesítmény-tömeg aránya, tehát a vezetési élménye sem olyan, mint egy benzinesé.
Egy motorkerékpár motorját magas fordulatszámon kell használni, a dízel pedig alacsonyabb fordulatokon, kisebb fordulatszám-tartományban használható.
A wikipédia öt típusról tud, ami nem házilag barkácsolt:
3/7 anonim válasza:
Olyan kevés van az egész világon, hogy gyakorlatilag lehetetlen. Ha meg is veszed, utána nem lesz hozzá alkatrész sem, meg semmi.
4/7 anonim válasza:
Nagyon menő te vagy az?Mar szinte hianyoztak a dízel motoros simson meg tarsai kerdeseid.......
5/7 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz válaszolni ne válaszolj. látom a kérdések közt mindig ugyanazt a személyt keresed "menő" t szerelmes vagy bele küldj virágot neki!! nem én vagyok ne nekem jó udvarlást
2016. nov. 12. 17:35
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy a neved nem az,de ahogy elnezem ugyanolyan vilagi troll vagy mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!