Úgy meglehet változtatni az ajtó színét, hogy otthon átfestem? Át fog menni a műszaki szemlén?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 18:04
1/7 A kérdező kommentje:
Autó akart lenni.
2016. nov. 11. 18:05
2/7 anonim válasza:
Atfested majd a kovetkező műszakin atiratid a szint!Ehhez kell uj forgalmi meg ha regi a torzskonyved amiben meg benne van a szin akkor az is kell majd uj!
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, az nem gond, hogy nem.polírozom meg stb. csak az adott színre felviszem a másikat?
Forgalmi 1,5 év múlva lesz, ha megállít a rendőr, akkor gondolom büntethet ezért.
2016. nov. 11. 20:49
4/7 anonim válasza:
A kerdesedből áramló teljes hozzá nem értés miatt szerintem hagyd az autót úgy ahogy van!Mert ha te nekiállsz festeni az vegeredmeny boritekolhato lesz.....
5/7 A kérdező kommentje:
Oké. Már elkezdtem és egész jó lett. Engem az érdekelne, hogy így átmegy-e a műszaki szemlén? Nem probléma az, hogy az adott színre viszem fel a másikat?
2016. nov. 12. 05:52
6/7 Mosqu!to válasza:
Ha ugy erted,hogy nem akarsz alá dolgozni,akkor hatalmas probléma!! Visszafog peregni egy idő után az egész,mert nem lesz tapadása,így még viccesebb lesz,mint amilyen most(nem tudom a mostani állapotot,de nyugi...roszabb lesz ha nem csiszolsz alá!). Nem beszélve arról,ha mondjuk nem egy olcsó autó és később a következő tulaj(vagy akár Te ia belátod) látja,hogy milyen igénytelen és eldobja egy fényezőhöz,a festő biztos sz*pni fog vele,mert végig kell szednie azt amit te ráraktál,így drágább lesz a fényezés!
7/7 anonim válasza:
Ha szerencsés vagy és nagyon elbaxod akkor még a következő autómosás is rejtegethet kellemes meglepetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!