Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha FZR 400 A2 papírokkal?...

Yamaha FZR 400 A2 papírokkal? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Üdv.

A2-es jogosítvánnyal vezethetek olyan YAMAHA Fzr 400-ast, ami a2-re van vizsgáztatva (asszem 21kw)? Ezek feketén vannak papírozva, mint pl az 125cc motor 50ccvel? Illetve ha szabályellenes, akkor mit tud tenni a rendőr? Mi van akkor ha arra hivatkozok, hogy én így vettem, nem értek annyira hozzá és nem tudtam erről?

Köszönöm!

2016. nov. 11. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha te így vetted akkor azért nem te vagy a felelős ha nem jól van papírozva. Egyébként egy ilyen 400-as zümmögő mennyivel tud többet a valóságban mint 35kw?
2016. nov. 11. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Húha, azt hiszem 70 le körül.
2016. nov. 11. 13:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit erős lenne első motornak, gondolom. Azért kérdeztem, hogy ezek valóban 21kw-osak e vagy csak a papír.
2016. nov. 11. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát a 70 lóerő az egy elég tisztességes érték, bizony azzal már könnyen lehet meglepetésben része egy kezdő motorosnak. Igaz, ahhoz a 70 lóerőhöz, nagyon ki kell forgatni, de ha az embernél elgurul a gyógyszer akkor kezdődnek a gondok, meg akkor még a 48 lóerő is sok tud lenni.
2016. nov. 12. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Természetesen 100%-os felelősséggel vezetném a gépet. Mi a véleményetek? Valakinek esetleg van ilyennel tapasztalata? Mármint a rendőr dologra gondolok.
2016. nov. 12. 16:15
 6/6 BiTOPro97 ***** válasza:

Amúgy ~50kW, meg döbbentő. ;) Az én patika állapotú CB650-esem 47 kW-volt valóságban, persze papíron A2.

125-ös Honda-val nyomtam le 4 évet rendszám nélkül, utána tettem le a A2-öt, és vettem egy (nem ez volt az első motor ott a sorban) papíron fojtott CB650-et. Utóbbival már nem volt vész. Előbbivel hiába voltam magas, de azért kilógott a lóláb is. Tehát 10 ezer Forint zsebe. A vicc, hogy 20 ezresből visszaadtak. Azonos környéken jártam, volt egy nekem szolid rutin limitjük. - bár én ugyan olyan Honda-val versenyezem. Tehát akinek nincs motorsport háttere és múltja, az és nem 175+ centi és nem jár erősítő tréningre annak nem ajánlom 14 évesen a 125-öst.

Simán jogsi tokjában volt szinte mindig a 10 ezres, és úgy is tudtam kik meszelnek le rendre. Szóval egy közlekedési díj volt.

2016. nov. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!