Yamaha FZR 400 A2 papírokkal? Lehetséges?
Üdv.
A2-es jogosítvánnyal vezethetek olyan YAMAHA Fzr 400-ast, ami a2-re van vizsgáztatva (asszem 21kw)? Ezek feketén vannak papírozva, mint pl az 125cc motor 50ccvel? Illetve ha szabályellenes, akkor mit tud tenni a rendőr? Mi van akkor ha arra hivatkozok, hogy én így vettem, nem értek annyira hozzá és nem tudtam erről?
Köszönöm!
Amúgy ~50kW, meg döbbentő. ;) Az én patika állapotú CB650-esem 47 kW-volt valóságban, persze papíron A2.
125-ös Honda-val nyomtam le 4 évet rendszám nélkül, utána tettem le a A2-öt, és vettem egy (nem ez volt az első motor ott a sorban) papíron fojtott CB650-et. Utóbbival már nem volt vész. Előbbivel hiába voltam magas, de azért kilógott a lóláb is. Tehát 10 ezer Forint zsebe. A vicc, hogy 20 ezresből visszaadtak. Azonos környéken jártam, volt egy nekem szolid rutin limitjük. - bár én ugyan olyan Honda-val versenyezem. Tehát akinek nincs motorsport háttere és múltja, az és nem 175+ centi és nem jár erősítő tréningre annak nem ajánlom 14 évesen a 125-öst.
Simán jogsi tokjában volt szinte mindig a 10 ezres, és úgy is tudtam kik meszelnek le rendre. Szóval egy közlekedési díj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!