Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ún . "univerzális" ablaktör...

Az ún . "univerzális" ablaktörlő lapátok mennyit érnek?

Figyelt kérdés

Mert a 206 peugeotomra 1 db 3.500 ft lenne,kettő kell,az meg 7e ft.

ezek a tesco meg autósboltokban kapható "univerzálisak" meg 1200-1400 ft ami felfogatásban olyan,ugyanakkora magasságú törlőcsík és ugyanolyan hosszú...

Szerintetek megéri?

2016. nov. 10. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem a tescost kb szezon végén dobhatod ki. De sokkal többet a másik sem bír, én megvenném az olcsót.
2016. nov. 10. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Általában ezek az univerzális dolgok olyank, hogy mindenre fel lehet rakni de semmire Sem jók.

A tescos cuccal meg ha szerencséd van akkor az előzőnek van igaza, ha meg nincs akkor mindjárt mehet a kukába.

2016. nov. 10. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Egyébként mi az hogy 1db lenne 3500?

Párban adják, és kb ennyiért márkáat kapsz.

A hátsóra valót adják egyenként, de nagyon hüly az árképzás, és Volt hogy drágább Volt mint ugyanaz a méret párban, így vettünk pl. párban 400mm-est hátra, és következő cserénél csak elsőt cseréltünk.

Én mindig boschokat vettem.

2016. nov. 10. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként mi az hogy 1db lenne 3500? "

Nem mindent adnak párban. És van ennél jóval drágább is ( az enyém pl a duplája volt darabonként ).

Az univerzális sem rossz, csak sűrűbben kell cserélni.

2016. nov. 10. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:

beballagtam a homasitába, és vettem két méter ablaktörlőgumit. aztán leszab, régi kihúz, eldob, új befűz, egyenget, vizespróba, örül.

nyóccázból megvolt, plusz a drága szombat délutánomból egy óra.

2016. nov. 10. 17:41
 6/14 anonim ***** válasza:

"Az univerzális sem rossz, csak sűrűbben kell cserélni."

Igen, ha nem valami nagyon gagyi.

Én egyszer vettem olcsót, az már újonnan ki Volt keményedve.

Ugyanez ablaktörlőmotorral, vettem a gyári 200 eurós helyett 60 eurójért, beépítettem, majd 2 hónap után elkezdett prellegni az alaphelyzet kontakt, és most ha többet áll 2 napnál, után mindig megáll középen, h csak egyet akarok törölni.

Szóval majd valamikor megint elcseszhetem az egyik délutánom mire kibányászom, ha nem futott volna ki a gariból, akkor Sem érni meg ilyen vacakokkal szórakozni.

2016. nov. 10. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem aldis van. Nem vártam csodákat,1800 ft volt de kellemeset csalódtam. Kb 1 éve van fent,nagy sebességnél autópályán is jól töröl,nem karcol,nem maszatol. Nekem eddig megérte,a 4 ezer forintos fél évet bírt.
2016. nov. 10. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Az Aldi érdekes téma. Sok helyi dolgot (élelmiszer) árul, amit nem mindig a legjobb minőség, de amiket pl. németországban árulnak, abból nyogodtan lehet az olcsót venni, mert nem olyan gagyi mint a tesco gazdaságos.

Gondolom műszaki cikkből meg mindenhol ugyanazt árulja.

Pl. egy német kollégám mondta amikor kérdeztem milyen laptopot érdemes venni, azt mondta, hogy ha nem valami extrát akarok, akkor a középmezőnyben az alis a legjobb.

2016. nov. 12. 09:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Én teszkósat vettem nyáron mert a régi elszakadt és hírtelen kellett olcsón egy pár. Eleinte tökéletes volt, örültem is hogy 800ért a kető nagyon megére. Két hónap mulva már csíkozott. Érdemes többet rá áldozni egy normálisra.
2016. nov. 12. 18:10
 10/14 anonim ***** válasza:

"Igen, ha nem valami nagyon gagyi.

Én egyszer vettem olcsót, az már újonnan ki Volt keményedve. "

Auchan, tesco.. tele van noname lapáttal, viszonylag gyorsan pörög a készlet kis méretekben. A rohangálósra ott szoktam lapátot venni, 3-4 hónapot ki szokott bírni egy pár és nincs 2000Ft. :D

2016. nov. 13. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!