Az ún . "univerzális" ablaktörlő lapátok mennyit érnek?
Mert a 206 peugeotomra 1 db 3.500 ft lenne,kettő kell,az meg 7e ft.
ezek a tesco meg autósboltokban kapható "univerzálisak" meg 1200-1400 ft ami felfogatásban olyan,ugyanakkora magasságú törlőcsík és ugyanolyan hosszú...
Szerintetek megéri?
Általában ezek az univerzális dolgok olyank, hogy mindenre fel lehet rakni de semmire Sem jók.
A tescos cuccal meg ha szerencséd van akkor az előzőnek van igaza, ha meg nincs akkor mindjárt mehet a kukába.
Egyébként mi az hogy 1db lenne 3500?
Párban adják, és kb ennyiért márkáat kapsz.
A hátsóra valót adják egyenként, de nagyon hüly az árképzás, és Volt hogy drágább Volt mint ugyanaz a méret párban, így vettünk pl. párban 400mm-est hátra, és következő cserénél csak elsőt cseréltünk.
Én mindig boschokat vettem.
"Egyébként mi az hogy 1db lenne 3500? "
Nem mindent adnak párban. És van ennél jóval drágább is ( az enyém pl a duplája volt darabonként ).
Az univerzális sem rossz, csak sűrűbben kell cserélni.
beballagtam a homasitába, és vettem két méter ablaktörlőgumit. aztán leszab, régi kihúz, eldob, új befűz, egyenget, vizespróba, örül.
nyóccázból megvolt, plusz a drága szombat délutánomból egy óra.
"Az univerzális sem rossz, csak sűrűbben kell cserélni."
Igen, ha nem valami nagyon gagyi.
Én egyszer vettem olcsót, az már újonnan ki Volt keményedve.
Ugyanez ablaktörlőmotorral, vettem a gyári 200 eurós helyett 60 eurójért, beépítettem, majd 2 hónap után elkezdett prellegni az alaphelyzet kontakt, és most ha többet áll 2 napnál, után mindig megáll középen, h csak egyet akarok törölni.
Szóval majd valamikor megint elcseszhetem az egyik délutánom mire kibányászom, ha nem futott volna ki a gariból, akkor Sem érni meg ilyen vacakokkal szórakozni.
Az Aldi érdekes téma. Sok helyi dolgot (élelmiszer) árul, amit nem mindig a legjobb minőség, de amiket pl. németországban árulnak, abból nyogodtan lehet az olcsót venni, mert nem olyan gagyi mint a tesco gazdaságos.
Gondolom műszaki cikkből meg mindenhol ugyanazt árulja.
Pl. egy német kollégám mondta amikor kérdeztem milyen laptopot érdemes venni, azt mondta, hogy ha nem valami extrát akarok, akkor a középmezőnyben az alis a legjobb.
"Igen, ha nem valami nagyon gagyi.
Én egyszer vettem olcsót, az már újonnan ki Volt keményedve. "
Auchan, tesco.. tele van noname lapáttal, viszonylag gyorsan pörög a készlet kis méretekben. A rohangálósra ott szoktam lapátot venni, 3-4 hónapot ki szokott bírni egy pár és nincs 2000Ft. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!