Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe fog fájni ez a...

Mennyibe fog fájni ez a meghibásodás?

Figyelt kérdés

Suzuki Wagon R+ (14 éves). Ma vezetés végén kiszálltam és egy fura kattanás ütötte meg a fülem, sajnos az ajtót nem tudtam becsukni, mert 15-20 centire a küszöbtől ellenállásba ütközött. Kisebb vizsgálódás után megfejtettem, hogy az ajtó (linkben) a jelölt helyen akad és bizonyos mozgatás után tudtam nehezen és összezsírozott kézzel betenni az ajtót.

Sajnos ilyen problémával még nem találkoztam. Elképzelhető, hogy a hideg nem tett jót neki, esetleg eltörött, megfáradt az alkatrész? Vagy egyből gondoljak a legrosszabbra és keressek bontott ajtót? Ötletek?! (nyilván nem vagytok látnokok, de remélem van köztetek sokat látott szaki, aki sejti miről beszélek. ennek reményében kérem, hogy komoly választ írjatok, köszönöm!)

2016. nov. 9. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Valóban nem vagyunk látnokok, milyen linket kellene látni?
2016. nov. 9. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Bontott ajtót :D

A legrosszabb esetben eltört az ajtóhatárolód (ami a fix pontokon megtartja nyitáskor). Pár ezer Forintba kerül bele.

2016. nov. 9. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Jogos kedves első!

[link]

A kép jobb szélén látszik kb középtáj a kérdéses elem. Tudom ez sx-es és hátsó ajtó...

2016. nov. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!