Tudnátok minél több max 35 kw-os motort írni, ajánlani? Nem szükségesek mostaniak legyenek.
milyen kategóriában kéne, milyen árintervallum és kb mikori? Így elég sokat kéne felsorolni :)
Pl városi használatra, ha nem vagy túl magas teljesen jó egy Suzuki GS500. Viszonylag olcsón lehet már kapni, 34 kW és megbízható. Első motornak én mondjuk kisebbet vettem, és amúgy is túl magas vagyok ilyen naked motorokhoz, de erről sokan írtak jót.
Én mivel túrázni akartam A2es jogsival, nehéz dolgom volt, mert nagyon kevés a 30-35 kW intervallumban levő túramotor. Van a 9 kW-os Varadero 125, a 90-es évek elejéről van Honda 400as Transalpja, de kb ennyi. 2000es évek után alig. Végül sikerült egy 98-as Freewindet halásznom, ami pont 35 kW.
Tehát szívesen segítek kicsit, csak írd le az első kérdésemre a válaszokat :) Ár - kor - kategória és esetleg köbcenti nagyjábóli meghatározása sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!