Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól látom, hogy beállításra...

Jól látom, hogy beállításra szorul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kocsim fényszórója szerintem nagyon egyenletlenül világít.

Vakítani 100%, hogy nem vakít. Főleg jobb szélen egy hírtelen törés van a vetített képben, de előre világitva sem egyenletes.

Sima halogén, H4, Osram Night Breaker.

[link]

[link]

[link]

Köszi a vaszokat előre is.

2016. nov. 8. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Első ránézésre jónak tűnik a szóráskép. Talán a jobb oldali egy kicsit lejjebb, vagy a bal feljebb világít, ha nem álltál ferdén.
2016. nov. 8. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A jobb oldalit szerintem kicsit feljebb kellene állítani.
2016. nov. 8. 15:00
 3/4 veterán vas ***** válasza:

Első ránézésre a magasság és a törésvonal -úgy tűnik- rendben. A jobb oldalinál viszont van egy kis szórás, amire nem sok magyarázatot lehet találni.

Két dolgot tudok elképzelni:

1.a lámpatesten belül van valami zavaró a fénysugár útjában (irányjelző vagy helyzetjelző izzója, foglalata esetleg fénytörője)

2. a fényszóróizzó kanalában van valami szemmel alig látható eltérés, ami kivetítve már nagyon látványos.

Elsőre megcserélném a két izzót, ha minden marad a régiben akkor a fényszóró ház a ludas, ha a csere után a másik oldalon van a nemkívánatos folt, akkor az izzó kuka.

2016. nov. 8. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Voltam beallittatni, jo volt a beallitas. Izzokat megcsereltem, maradt ilyen, ugyhogy beletorodok.

2016. nov. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!