Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom kinyitni az autom 3...

Nem tudom kinyitni az autom 3 ajtajat se kivülröl kulccsal se belülröl nyitokarral. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Vettem egy autot 3-4 hete, 2000-es Honda civic. Tegnap este egy parkoloban azt vettem eszre, hogy nem tudok kiszallni belole csak a jobb elso ajton. A masik 3 nem nyilik se kivulrol kulccsal se belülröl karral/gombbal.

Szerintembelulrol vmi biztonsagi kapcsolot benyomtam veletlenul ami lezarta oket, de fogalmam nincs hogy hol van, egyszeruen nem talalom. Annak az eselye sztem kicsi hogy hirtelen pont eza 3 zar elromlott ugyanugy egyszerre.

Tegnap este olyan ideges lettem ettol, hogy nem birtam figyelni es nekitolattam egy oszlopnak, szerencsere nem lett semmi baja az autonak.

Barmi javaslatot szivesen meghallgatok.:)

#Civic #Autozar
2016. nov. 8. 08:42
 1/1 anonim ***** válasza:
73%

Ha ez történik, amikor ideges vagy, akkor ne vezess.

A legközelebb majd egy kisgyereken tolatsz át, ha ideges leszel?

2016. nov. 8. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!