Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm?

Milyen legyen az első autóm?

Figyelt kérdés
Körülbelül még egy év és lesz jogsim!Mivel nagyon megfontoltan szeretnék gondolkodni így már most elkezdenék tanácsot kérni,hogy mi lenne a legjobb választás.az autóvásárlást,nem rögtön tervezem,hanem rá egy évre,hogy addig egy gyengébb nem saját autón megszokjam a sebességet.Tudom,hogy emiatt sokan hülyének néznek majd,de Mindenképpen valami nagy motorost szeretnék majd (kétezertől-hatezer köbcentiig),ami az árát illeti az valahol egymillió körül kéne,hogy legyen(így marad pénz még átírásra,esetleg honosításra,nameg a gondok helyrehozására),és nagyrészt csak német autók érdekelnek(valahogy csak ezek tetszenek),de bármilyen javaslatot meghallgatok.A szenpontok:nagy legyen lehetőleg ne háromajtós,gazdag felszereltsége legyen,kényelmes legyen,az ára a vétel után rendberakással mindennel együtt egyenlőre három milióból kijöjjön,mivel hosszú távra tervezem,jó lenne,ha még vagy tíz évig nem röhögnének ki vele,nagy legyen a csomagtér.A fogyasztás nem érdekel,ugyanúgy,mint a fenttartási költség sem,meg az alkatrészek ára,egyenlőre csak hétvégi használatra venném.A válaszokat köszönöm.

2016. nov. 6. 23:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én audi a8/s8 4.2-t néztem,de a volkswagen phateon se rossz,meg s600 merci,ezekről mi a vélemény?
2016. nov. 7. 10:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg minden áron meg akarsz valni egy vagon penztol inkabb megadom a szamlaszamom...utald el oda!
2016. nov. 7. 10:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Minek S600-as Merci, vagy S8-as Audi? :D Az már azért tényleg túlzás így.
2016. nov. 7. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat a penzehes ri.ancokon kicul senkit nem erdekel szinte, hogy mennyire egyedi egy auto. Egy Chysler 300-as van itt is, de annyira nem nagy szam, hiaba keves van belole. Szerintem nagy hulyeseg ennyit elverni egy regebbi autora, amikor 2-3 eves Opelt Fordot vagy Volkswagent vehetsz ennyiert. Semmivel nem leszel tole se tobb se kevesebb.
2016. nov. 7. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Fiatal még, hagyjátok hadd tanuljon saját tevékenységén, annál tapasztaltabb lesz. Vagy nem. Majd felnő.

3 millióból nem vesz olyan kocsit ami 10 évig menni fog. Vagyis de lehetséges, csak nem nagyköbcentis régi luxusautókból.

2016. nov. 7. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Valami tűzpiros, 6000 köbcentis, 2 ajtós nagy gép nyitható tetővel, 20 collos felnikkel neked való lenne. Ilyesmi:

[link]

2016. nov. 7. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
W211-es Mercedes-t vennék a helyedben, E 240 szívóbenzinest. 3 millióból kijön, nem rossz kocsik, egyedül az SBC-vel szoktak bajok lenni. Nem kell horror fenntartási költségekre gondolni, ha meg autóvásárlási tanácsot szeretnél kérni, akkor azt szerintem ne itt tedd, kevesen fognak értelmes választ adni, nem tapasztalatból írnak, csak a neten összeolvasgatott dolgokból próbálnak itt okoskodni. Bármi kérdésed van az E-class Mercikkel kapcsolatban, akkor nyugodtan írj, képben vagyok a típussal...
2016. nov. 8. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Abban azért ne legyél annyira biztos, hogy itt csak neten összeolvasott tapasztalatokat osztanak meg....
2016. nov. 9. 22:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó. Biztos vannak akik saját tapasztalatból írnak, de a legtöbb csak a Totalcart, meg ilyeneket böngész, valójában még sohasem volt Mercije, BMW-je (stb.), sem régebbi, sem újabb csak neki van egy Suzukija, vagy más olcsóbb autója, és azt magasztalja.
2016. nov. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!