Autóüveg polírozás házilag a karcok eltüntetésére?
Neked semmilyet!Ebből minden lesz igy otthon csak használható/vállalható eredmeny nem!
Nem tudom milyen autorol van szo de egyszeűbb ha veszel bontottan üveget bele!
Ezt az üvegpolirozast nagyon el lehet am cseszni!
Egy Mazda 3-ról van szó, a políroztatás kb. annyiba kerülne, mint az üvegcsere, de nem is igen vállalják a polírozást. Cserélni több miatt nem akarom, nem gyári lesz az üveg (más lesz a gyártási év), ami miatt eladásnál magyarázkodni kell, és sötétítve is van, ami plusz meló + pénz.
Igazából karcosan is teljes értékű az autó, csak vmi miatt engem nagyon zavar és el akarom tüntetni.
Tudsz jó helyet, ahol hajlandóak polírozni az üveget szakszerűen?
Cserélni kell, ha zavar.
Eladásnál meg annyit mondasz karcos volt nem fognak kötekedni, legalább örülnek, hogy nem kavicsnyomos, meg hasonlók. A sötétítés egy üvegre nem nagy költség!
Köszönöm a válaszokat.
Azt tudom, hogy létezik polírozó paszta üvegre, de ahogy korábban olvastam, nem túl sokat ér.
Sikerült polírozni/políroztatni a szélvédőt?
Mennyibe került? Milyen lett?
Az üvegpolírozó készlettel hatásos eredményt lehet elérni, de jól kell csinálni. Mindenképpen kell hozzá filc korong, anélkül nem fog menni, tehát klasszikus autó polírozó szivacs vagy gyapjú koronggal a munka teljes mértékben felejtős. Filc korong esetén hatalmas munka, mert az üveg nagyon kemény és ennek polírozáa során is figyelni kell a nyomásra, nehogy betörjön az üveg. De cerium dioxiddal tökéletesen megcsinálható. Viszont fárasztó, mert egy ilyen munka kb. 2 óra. Viszont neten lehet kapni erre a célra szélvédő polir port vagy készletet.
Hirtelen ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!