Rupes polír géppel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megéri az árát? Ha véleményetek szerint van jobb és akár még olcsóbb is, ne tartsátok vissza!
Elsősorban a kezelhetőség, megbízhatóság, tartósság érdekel.
És persze a saját pasztája minősége is!
pont a "kombók" miatt szerettem volna egy cégtől.
Mert pl. a rupes magas fordulaton jár 2500-4700-ig, viszont másfajta pasztáknál meg a max. fordulatnak 1800-2000 körül jelölnek meg.
Lehet, hogy kipróbálom a mark II-es rupes-t a saját dolgaival. 3M-ről épp ma hallottam nem jókat.
Igazából a farécla érdekelne, de ahhoz meg gyors a rupes. Milyen gépet tudsz ajánlani, amivel -mondjuk úgy -biztonságosan lehet dolgozni?
Nem egyszerű ez. :)
Biztonság fontosabb, mint a gyorsaság. Nem lesz napi használatban.
Egyébként kisebb (125mm) vagy a nagyobb (150mm) tányérosat érdemesebb venni személyautóhoz?
Egyelőre megveszem a rupes gépet a saját pasztájával, aztán meg majd látom.
Köszi az eddigi válaszokat!
Közben a héten megérkezett a gép. Azaz minden együtt, mert egy csomagot vettem.
Ezt vettem meg, de nem innen, amazonról rendeltem.
A gép nagyon tetszik, a héten próbálgattam.
A szivacsok közül a kék gyorsan használódik, a hozzávaló paszta véleményem szerint nem olyan durva.
Alapjába véve tetszik, de pasztát ill. szivacsot szerintem mást fogok használni.
Habár nem tudom milyet lehetne ezzel a géppel -ugye a magas fordulat miatt- , mert a legtöbb pasztát 1XXX fordulaton ajánlják.
Gond lehet a sebesség? Vagy az excentrikusság miatt talán használható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!