Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezeket az autókat presztízs...

Ezeket az autókat presztízs szerint hogy állítanátok sorba körülbelül?

Figyelt kérdés

Tehát hogyha valaki azt mondja hogy ilyen és ilyen autója van ugymond kb milyen társdalmi réteget jelöl .

peugeot

Hyndai

Suzuki

Opel

Mazda

Ford

Volkswagen

Volvo

Audi

Alfa Romeao

BMW

Mercedes

Renault

Daewoo

Citroen

Fiat

Nissan

Renault

Szerintem kb :

Suzuki < Peugeot < Opel < renault < mazda < bmw < mercedes

A többiről meg pl elképzelésem sincs :D csak kb érdekel ti milyen sorrendet állítanátok így ezek a márkák között !

2016. nov. 5. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem kell uj passat. vegyen csak egy uj polot. vagy akar az opeltol a kis taliga Adam-ot.
2016. nov. 5. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Dacia az új népautó :) olcsó és jó!
2016. nov. 5. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
A foswagen egy szaros népautó,igaza van. Mit akarsz a szar fassattal? minden sarkon van egy,a hitelre bárki kihozza. Németben a prolik járnak vele,ti meg be vagytok szarva itt tőle . Egy tucatfos..
2016. nov. 5. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Olvassátok mar el a kérdést, presztízsről van szo, ami egy csöppet nagyobb a volvonak mint a vwnek. Sőt...

Az meg hogy mit tudnék venni, egy vicc, kinek kell egy polo vagy passat, amikor minden második auto az velem szemben. Nem azt mondom, hogy nem jo autók, mert azok, de a marka presztízs sorrendben sokkal hátrébb van, még az alfa romeo is előrébb helyezkedik el

2016. nov. 5. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Vártam ezeket a hozzászólásokat, hogy kinek kell VW, meg hogy a prolik vesznek olyat :)))
2016. nov. 5. 21:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ekkora habárút robbantottam ki nem direkt volt tényleg csak most vettem egy régi 323-as mazdát és lányok körében is messze jobban arattam (mazdát valamiért mind drágábbnak hitte miközben valójában a tizedét éri a haverom kocsijának) ezzel a kocsival mint a haverom akinek egy vacsi új opel astrája van . És igen kis hülye 20 évesek vagyunk szóval még a hülye 20 éves korosztályba is mozgunk ahol egy hölgynek be tudtam adni hogy 2 napja hoztam ki a szalonból a kocsit (valójában 2 napja mostam le xD )
2016. nov. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!