nem kell uj passat. vegyen csak egy uj polot. vagy akar az opeltol a kis taliga Adam-ot.
2016. nov. 5. 19:33
12/16 anonim válasza:
Dacia az új népautó :) olcsó és jó!
2016. nov. 5. 19:44
13/16 anonim válasza:
A foswagen egy szaros népautó,igaza van. Mit akarsz a szar fassattal? minden sarkon van egy,a hitelre bárki kihozza. Németben a prolik járnak vele,ti meg be vagytok szarva itt tőle . Egy tucatfos..
2016. nov. 5. 20:17
14/16 anonim válasza:
Olvassátok mar el a kérdést, presztízsről van szo, ami egy csöppet nagyobb a volvonak mint a vwnek. Sőt...
Az meg hogy mit tudnék venni, egy vicc, kinek kell egy polo vagy passat, amikor minden második auto az velem szemben. Nem azt mondom, hogy nem jo autók, mert azok, de a marka presztízs sorrendben sokkal hátrébb van, még az alfa romeo is előrébb helyezkedik el
2016. nov. 5. 20:21
15/16 anonim válasza:
Vártam ezeket a hozzászólásokat, hogy kinek kell VW, meg hogy a prolik vesznek olyat :)))
2016. nov. 5. 21:31
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ekkora habárút robbantottam ki nem direkt volt tényleg csak most vettem egy régi 323-as mazdát és lányok körében is messze jobban arattam (mazdát valamiért mind drágábbnak hitte miközben valójában a tizedét éri a haverom kocsijának) ezzel a kocsival mint a haverom akinek egy vacsi új opel astrája van . És igen kis hülye 20 évesek vagyunk szóval még a hülye 20 éves korosztályba is mozgunk ahol egy hölgynek be tudtam adni hogy 2 napja hoztam ki a szalonból a kocsit (valójában 2 napja mostam le xD )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!