Aki családi ház udvarán/garázsában parkol mindig kiveszi a kocsi kulcsot? Miért?
Mert én sem a garázsban, sem az udvaron állva nem zárom be a kocsit, és a kulcs is benne van.
Az,hogy hol állok szerencse kérdése, mert amelyik családtag előbb ér haza, és üresen találja a garázst az áll be, de egyébként ott a legbiztonságosabb.
Meg nekem a kocsim egyfajta második "szoba" és sok cuccom van, amiket kiveszek, visszarakom stb, meg indulás előtt is csak beindítom, és megvárom,hogy felfűtse magát, szóval kényelemből hagyom "nyitva"
Tudom,hogyha betörnek igazán könnyű dolguk lenne, de ezzel meg úgy vagyok,hogyha kinyitotta a nagykaput, akkor úgyis vitte volna a kocsit, bármi módon.(nem egyszerű rajta a zár, egy együgyű alkalmi tolvaj ki sem tudná nyitni, ha meg valaki a kocsiért jön annak aztán mindegy,hogy van e kulcs vagy nincs)
Ezen kívül mindig itthon vagyok ha itt a kocsi is, de kaptam már hideget-meleget, és kíváncsi vagyok, hogy mások benne merik e hagyni a kulcsot?Ha igen miért, ha nem miért nem?
Hifim ugyan nincs, de az értékeimet látva szerintem amúgy is beverné az üveget.
Bár lehet csak én gondolom így, tényleg nem tudom.Remélem nem is fogom megtudni :)
Nem merem benne hagyni, kiveszem és bezárom.
Ismerősnek a lakótelepi garázsból lopták el így az autót. A cigány gyerek be volt nyomva, csak valami limlomot akart elvinni, amit eladhat. Aztán észrevette, hogy nyitva az autó, benne a kulcs úgyhogy elvitte egy körre összetördelni.
Az én kocsim kulcs nélkül zár/nyit/indít...udvaron áll,beindítani, eltolni nem tudják, gyakorlatilag csak kitörni lehet a kaput, tehát a kitolás veszélye sem áll fenn. a konstrukció miatt mozdítani sem lehet.. (látszatra)tök üres a belső tér, de még soha nem hagytam nyitva egyik autómat sem..
van egy rossz hírem: lopnak. mindig, mindenhol, mindenkitől, mindent...
Hát azért én kiszoktam venni,hogy nehogy megkönnyítsem már a tolvaj dolgát.Be is szoktam zárni az ajtókat,bár lehet így többel kötöm be mert akkor meg betöri az ablakot és úgy jut be a kocsiba,de ha otthon vagyok azt legalább meghallom meg vannak otthon kutyák is és sose lehet tudni mikor van otthon valaki kivéve ha nincs otthon egyik kocsi se
Én a szobám ajtaját is beszoktam zárni ha elmegyek otthonról.Tudom hogy aki akar úgyis betud menni te valamiért mégis ez a szokásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!