Péter0303 kérdése:
Suzuki alto 1.1 szerétnék venni 2005 évjárat. Milyen tapasztalatok vannak ilyen autóval kapcsolatban mennyire szervízigényes?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 12:54
11/12 Pallagi Krisztina válasza:
nekem is az van,én kezdeő autónak vettem,3 éve van jogsim,én nagyon megvoltam vele elégedve,leszámitva hogy váltot és kuplungot kellett benne cserélni,mert valoszinu qaz elozo tulaj hanyag volt. tény hogy kicsi auto,én pl épp eladom mert nekem 2 gyerekkel már és babakocsival nem férek el.de egyedülállóknak tökéletes,és vegyes fogyasztásban 4-5litert eszik
12/12 anonim válasza:
Aki 140-150 ekkel megy vele pályán az szerintem vagy csak kamuzik vagy örült, én 110 nél már azt érzem, hogy minimális uthibán már billeg, hangos futomű és motorzaj, az a lélekvesztő érzés, hogy keskeny, hozzákepest magas, tehát oldaltartása igen gyenge, futomű se erre van kiképezve tehát én 110-120 fölé nem mennék vele, nem arra való. Amúgy megbizhato, olcso fenntartásu, cserebe keskeny belül, kicsit ilyen gagyi minőségérzet van, és olyan mintha egy gurulo müanyag doboz lenne semmi autósság, de nyilván mint közlekedő edény egy vékonyabb sofőrnek jó. Fogyasztása se rossz. De szerintem minőségbe meg úttartásba a régi swift veri, az 100 nál máshogy fekszi az utat, nem ennyire nyeklik nyaklik, dőlöngélősen, meg belül is tágasabb széltében, illetve nem annyira akarják letolni, Altóba mindenki beleképzeli az idős bácsikát vagy egy kicsit kevésbé ügyes női tulajt 70 el aztán mindenki mihamarabb meg akarja előzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!