Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon van még tekinté...

Magyarországon van még tekintélye egy ilyen kocsinak?

Figyelt kérdés
[link]

2016. nov. 4. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A MINI volt előbb :D
2016. nov. 5. 08:10
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Egy rossz első gen-es ml mercit meg a tekintély szavakat egy mondaton belül nem tudom értelmezni...
2016. nov. 5. 08:13
 13/18 BiTOPro97 ***** válasza:

Ez egy 10-18 éves autó, jó sokan ennyire nem értenek hozzá.

Autóval nem lehet tekintélyt szerezni.

Sajnos a BMW csaj mágnesek.

Dízelben már rég nem éri megvenni, benzint meg falja, a fenntartása is mára igen magas.

Ha van pénzed az előbbiekre, és megfelelsz a #4/negyedik válaszoló által leírtaknak, akkor sem ezt ajánlanám, úgy mond kiegészítőnek.

2016. nov. 5. 08:18
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Bármelyik nagyméretű terepjárónak van tekintélye szóval hamarabb beengednek és nem hajtanak ki eléd annyian.

A Mercedes modelpalettáját meg a lakosság ha 5 %-a követi nyomon, az átlag paraszt csak annyit ért hogy csillag van rajta akkor drága és biztos gazdag a tulaj.Szóval összességében van tekintélye, sokkal több ,mint egy többe kerülő új kis közepes kocsinak

2016. nov. 5. 10:07
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Látszik a kinézetén hogy nem mai autó, hiába van ott az embléma. Az vesz ilyet akinek nincs sok pénze mégis menőzni akar. Aki tényleg gazdag az max pár éves Mercit vesz.
2016. nov. 5. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Inkább ilyet vegyél: [link]

legalább olyan megbízható mint az ML, de a fenntartása barátságosabb :).

Szerintem megéri a diesel még most is! Átlag 10 litert eszik dinamikus vezetési stílusban vegyes használattal. A benzines kb 14-15 litert eszik. 20000 kmnél már visszajön a diesel fenntartási töblet költsége

2016. nov. 5. 14:48
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Látszik a kinézetén..annak aki ezzel foglalkozik, vagy tudja azt hogy mi a különbség pl benzines és dizelüzem között és a Hahu. a kezdőlapja..És ez elenyésző része a lakosságnak,a többi sík hülye hozzá..

Nekem volt 14 éves fekete E classom, mikor mentem először azzal nagyszülőkhöz vele kisvárosba,utána napokig kérdezgették a szomszédok tőlük ,hogy mit csináltam bankot raboltam vagy mennyit keresek hol dolgozom ,hogy ilyen luxuskocsira fussa..Aztán bekerült 700 ezerbe,a szomszéd Skodája 3x annyiba került.

2016. nov. 5. 17:20
 18/18 BiTOPro97 ***** válasza:
#17 Van benne igazság. És humoros a sztori.
2016. nov. 6. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!