Magyarországon van még tekintélye egy ilyen kocsinak?
Ez egy 10-18 éves autó, jó sokan ennyire nem értenek hozzá.
Autóval nem lehet tekintélyt szerezni.
Sajnos a BMW csaj mágnesek.
Dízelben már rég nem éri megvenni, benzint meg falja, a fenntartása is mára igen magas.
Ha van pénzed az előbbiekre, és megfelelsz a #4/negyedik válaszoló által leírtaknak, akkor sem ezt ajánlanám, úgy mond kiegészítőnek.
Bármelyik nagyméretű terepjárónak van tekintélye szóval hamarabb beengednek és nem hajtanak ki eléd annyian.
A Mercedes modelpalettáját meg a lakosság ha 5 %-a követi nyomon, az átlag paraszt csak annyit ért hogy csillag van rajta akkor drága és biztos gazdag a tulaj.Szóval összességében van tekintélye, sokkal több ,mint egy többe kerülő új kis közepes kocsinak
Inkább ilyet vegyél: [link]
legalább olyan megbízható mint az ML, de a fenntartása barátságosabb :).
Szerintem megéri a diesel még most is! Átlag 10 litert eszik dinamikus vezetési stílusban vegyes használattal. A benzines kb 14-15 litert eszik. 20000 kmnél már visszajön a diesel fenntartási töblet költsége
Látszik a kinézetén..annak aki ezzel foglalkozik, vagy tudja azt hogy mi a különbség pl benzines és dizelüzem között és a Hahu. a kezdőlapja..És ez elenyésző része a lakosságnak,a többi sík hülye hozzá..
Nekem volt 14 éves fekete E classom, mikor mentem először azzal nagyszülőkhöz vele kisvárosba,utána napokig kérdezgették a szomszédok tőlük ,hogy mit csináltam bankot raboltam vagy mennyit keresek hol dolgozom ,hogy ilyen luxuskocsira fussa..Aztán bekerült 700 ezerbe,a szomszéd Skodája 3x annyiba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!