Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Jazz 3 tagú családnak...

Honda Jazz 3 tagú családnak nem kicsi?

Figyelt kérdés

Elsősorban fővárosi közlekedésre, néha 2-3 napos kirándulásokra.

Csemete 5 év alatti.

(2005 körüli Jazz érdekelne, nem a legújabb.)

2016. nov. 3. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb választás lesz! nagyon komolyan variálható a beltér, bőven jó lesz nektek. Érdemes lenne azért az 1.4-est nézni.
2016. nov. 3. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez jó hír, köszi!

Az 1.2 nagyon gyenge ehhez az autóhoz? Főleg ezeket kínálják eladásra..

Rallyzni nem akarnánk az autóval, de persze fontos, hogy ne legyen nagyon lomha. (pláne ha megpakolva indulunk útnak)

2016. nov. 3. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi is azt akarunk, elég kis golyó, a belseje pont ideális szerintem 3tagú családnak, baráti társaságban van, kipróbáltuk és mivel könnyű a kaszni, viszi a kis motor is szépen! :)

Persze ha olyantól veszi az ember aki 60ig használta csak, akkor eleinte lomha, ki kell húzni kicsit! :)

2016. nov. 3. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam a kisebbik motort, csak olvastam, hogy ajánlják a nagyobbat. Biztosan megy az 1.2-es is, de azért az 1.4-es legyen szerintem a célpont. itt egy remek darab, megbízható kereskedőtől:

[link]

2016. nov. 4. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi-köszi a válaszokat!

Akkor igyekszem 1.4-esekre szorítani a keresést.

Néztem én is B.nepper hirdetését, de sajnos nekünk ez kicsit drága, 1,3 mFt a plafon.

2016. nov. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!