Digitklímás kocsiknál nem látom a klasszikus 3 tekerőt. Ezekben akkor mindíg megy a klíma ami fűt vagy hűt? És ezáltal többet fog fogyasztani télen is?
Figyelt kérdés
Kövezzetek meg de még nem volt klímás kocsim! Most akarok venni és ahogy nézegetem az eladókat a manuális klímásban ott a három tekerő a digit klímásban nincs. Nem nagyon értek hozzá. 3 tekerő alatt azt értem amivel hideg vagy meleg levegőt lehet kiválasztani a ventilátor erősségét és hogy hova menjen. Digit klímásnál mivel állítom a ventilátort és hogy fűtsön? Segítség le vagyok maradva! Hihetetlen de igaz! sajnos!2016. nov. 2. 17:51
1/5 anonim válasza:
Mondd hogy csak szivatsz minket,mert nem tudom elhinni hogy ez a kerdes komoly!vagy ha igen akkor barlangban laksz?
2/5 anonim válasza:
Állítod a hőmérséletet.
Aztán tudod állítani egy másik gombbal a ventillátort de teheted "auto"-ra és akkor ő szabállyozza a ventit.
Azt is tudod állítani hova fújja.
A klíma nem megy örökké csak ha szükség van a hűtésre.
De nyáron is kikapcsolhatod akár az "eco" vagy "econ" gombbal.
Ne aggódj, ha ilyet veszel 10 perc alatt rájössz.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor én egy panelprogramos barlangban lakom a harmadikon. Bocsesz! Aha értem már hogy amit ott manuális kapcsolóval csináltam azt itt majd kis digitális gombocskákkal!
2016. nov. 2. 18:24
5/5 anonim válasza:
a digitális klíma azt jelenti, hogy digitális kijelzője van. Az automata klíma pedig képes a beállított hőmérsékletet a kocsiban tartani. Nekem pl. kézi, de automata funkcióval ellátott klímám van. Vagyis kézzel a megfelelő hőmérsékletre tekerem a gombot, majd a ventillátor gombot az AUTO üzemmódba teszem. Erre a belső hőmérséklet érzékelő alapján a rendszer annyit fúj, hogy elérje ezt a hőmérsékletet. A fejlettebb klímák automatikusan (ezek a digitklímák mind ilyenek) a légmennyiség szabályozáson kívül tudják azt is, hogy hol fűjják a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!