Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Peugeot éri megvenni...

Melyik Peugeot éri megvenni az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

"Hamarosan" autóvásárlásra szánnám el magam.

A lehetséges verziók: Peugeot 307-s és a 407-s modell. Tudni kell, hogy: életem első autója lenne, többnyire városi közlekedésre használnám (esetleg kisebb-nagyobb távolságokra belföldön, de ritkán), mindenféleképpen benzinest szeretnék és legalább 1.6-s motorral.

Személyes tapasztalatokat is szívesen olvasok a fentebb említett autókról (akár ráncfelvarrott - akár nem).

Csak komoly válaszokra vágyom, előre is köszönöm szépen a segítségeiteket! - Üdv.: Vince (24 év)

2016. nov. 2. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy tudom, az első generációs 307-esek elég rossz elektromos rendszerrel készültek. A 407-ről nem tudok semmit, csak azt, hogy a 406-osok jobbak voltak megbízhatósági szempontból. Az 1.6 benzines viszont nem fogyaszt, cserébe nem is megy nagyon jól. A HDi motorok elég jók, vagy nézz nagyobb benzinest, mondjuk a 2.0-est.
2016. nov. 2. 13:24
 2/3 anonim válasza:

Van Peugeot mániás haverom, szinte minden típusa volt már, de arra emlékszem, hogy a 307-es nem jött be neki, mert tele volt elektronikai hibákkal. 407-ese is volt, ott leggyakoribb probléma az elektromos ablakkal és a tolatóradarral volt, plána ha esett az eső, akkor bolondultak meg, de ezeket leszámítva, a 407 bejött neki.

Ha főként városi használatra kell autó, akkor én a helyedben elgondolkodnék a 206, 207-esen is.

2016. nov. 5. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. nov. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!