Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel asztra g kivetem az...

Opel asztra g kivetem az ülést miért világit a légzsák visszajelző?

Figyelt kérdés
vissza dugtam a kábelt

2016. nov. 1. 17:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
1998 g astra 1.4 benzin
2016. nov. 1. 19:10
 12/19 A kérdező kommentje:
már halotam ojat hogy kössem rá az olajnyomás lámpára
2016. nov. 1. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Gondolkozz már ember! Leveszed az akkusarut, honnan a francból tudná az a szerencsétlen központi számítógép, h te rugdaltad azt szerencsétlen pedált! Frédi és Béni kocsiján lehet tudsz így hibatárat törölni, de abban nincs akku... Balu!
2016. nov. 1. 19:19
 14/19 anonim ***** válasza:
muszakira else vidd eg a hibajrlzo foleg alegzsake akkor nem engedik at
2016. nov. 1. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Úgy hogy a tárolt hibakód törlődik ha elveszti a tápfeszültséget.

A 98-as Astra-n még nem biztos hogy tud kommunikálni OBD2-n,úgy hogy biztosan van módja az otthoni törlésre.

De az is lehet hogy nem csak azért világít mert nem törlöd,hanem mert folyamatosan fenáll egy hiba.

Led-el ki kéne villogtatni.

2016. nov. 1. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, ha elveszti a tápfeszt. De te azt írtad, hogy rugdalni kell azt a nyomorult fékpedált!!!
2016. nov. 2. 06:27
 17/19 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

a héten megyen müszakira ott megcsinálják?"

Nem csinálják meg, inkább nem kapsz műszakit amíg meg nem csinál(tat)od.

Az olaj visszajelzőre kötés maga a csoda, a check lámpát pedig kösd ki. Tök jó lesz műszakira, de aztán ha kapsz egy autót frontálisan, akkor meg ott pusztulsz el!

Valamit szarul raktál össze, mert a légzsák hiba törlés nélkül is elmúlik ha minden jó. A biztonsági rendszerek nem igényelnek külön törlést normális autóknál.

A hibajelet pedig tényleg el szokta felejteni hosszabb áramtalanítás esetén, de az nem 10 mp hanem inkább 10 perc, és nem kell "rugdalni" a fékpedált, sőt semmit se kell rugdalni.

2016. nov. 2. 09:17
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Elvileg egy kondenzátort süt ki vele,pontosabban nem is rúgdalni kell,hanem folyamatosan benyomva tartani.

Nekem 323F-em van,OBD elötti,és ennél így kell csinálni fórum szerint,amiben megerősített egy diagnoszta is.

Én se tudom a pontos elvét,hogy miért kell a féken állni,de nálam így kell,így is szoktam mindig,ha valamit cserélek,és még mindig villogja azt a hibát.

2016. nov. 2. 11:12
 19/19 A kérdező kommentje:
na megcsinálták müszakin a frontális ütközésröl meg anyit hogy a zsiguliba még légzsák sincs
2016. nov. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!