Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki sx4 1.6 ddis kettös...

Nomád74 kérdése:

Suzuki sx4 1.6 ddis kettös tömegű a lendkerék? 2007-es évárat

Figyelt kérdés

2016. nov. 1. 07:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen?
2016. nov. 1. 07:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor disel kilöve pedig nagyon teccik de egyre több horrort olvasok a kettös tömegu lendkerékröl
2016. nov. 1. 07:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi akadálya? Legrosszabb esetben egyszer cserélteted, oszt évekig nem kell vele foglalkoznod.
2016. nov. 1. 07:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Bármilyen márkánál átlagos felhasználási körülmények között a lenkeréknek 4-500000 km-et ki kell bírnia!

Ha 180000 km-el hirdetik, és az eladó téged megnyugtatva közli veled ennek a cseréjét, akkor kb hárommal osztották a futásteljesítményét.

ÉS természetesen kuplung készlettel együtt kell cserélni!

2016. nov. 1. 07:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Én 92 ezres példányt néztem ki de hát ki tugya hogy használták mert olvastam erösen függ a használttol 400 ezret akkor bir ki ha mindig autopályán volt használva ideális fordulaton de egy városi akár 100 ezernél is tönkre mehet a sok inditózástol meg alapjárattol és 300 ezer ft alatt nem lehet meguszni a cseréjét és hol van még a túrbo részecske szűrö pedig nekem a disel nyomatéka jobban bejön mint a benzines
2016. nov. 1. 09:12
 6/11 anonim válasza:
2007-es dízel autó 92 ezer kilométerrel? Nincs több kérdésem...
2016. nov. 1. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:

4-500 ezret ki kell bírnia? Ezt a hülyeséget. Jó az, h a 200- at kibírja... Amúgy sokat számít a felhasználó, h mennyire kínozza. Ha sokat használja alacsony fordulaton, vagy sokat használja magas fordulaton, vagy sokat használja hirtelen kigyorsítva, ez mind mind csökkenti az éltartamot!

Amúgy meg miért is ne lehetne 92 ezer egy 2007- es autóban? Nem csak olyanok vesznek autót, akik a klotyóra is azzal járnak...

2016. nov. 1. 09:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet ez sokaknak röhely én evi max 5-6 ezret megyek autoval tehát tiz év alatt 50- 60 ezret
2016. nov. 1. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha sokat használja alacsony fordulaton, vagy sokat használja magas fordulaton, vagy sokat használja hirtelen kigyorsítva, ez mind mind csökkenti az éltartamot!"

Ez nem teljesen így van, a magas fordulat nem káros a kettőstömegűre, mert ott már egy fokkal kultúráltabban jár a dízel illetve nincs hirtelen nyomaték. Az alacsony fordulat és az onnan való nagy nyomatékigény ami leginkább öli a kettöstömegűt.

Egy modern cr-dízel csak akkor bír ki 4-500e km egy kettőstömegű ha csak pályán ment az autó.

2016. nov. 1. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
De igen, sajnos a magas fordulat is dolgoztatja a kettőstömegű lendkereket!
2016. nov. 1. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!