Macskarap kérdése:
Adjak a fiam kezébe babettát?
Figyelt kérdés
A fiam venni akar magának egy babettát!(13éves jovore leteszi a jogsit) szerintetek jo ötlet h engedjem neki hogy az utcában járkáljon vele!(kis faluban lakunk az utcánkba nem járkálnak rendőrök) Féltem nagyon!Mit gondoltok?2016. okt. 31. 19:13
1/7 anonim válasza:
Amíg nincs jogsija én biztos nem engedném utcán motorozni. Max terepen, de ott is csak felügyelettel.
Azt hogy a jogsira illetve a közúti közlekedésre elég érett e a fiad, csak te tudhatod. Viszont ha tényleg nagyon szeret motorozni, én nem babettát vennék neki, mert azt nagyon gyorsan meg fogja unni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő akarja megvenni magának mert a szomszéd eladja és a szomszédnak egy elég jó kis babattája van!210-es tuning!
65-os henger van benne sport légszűrő bővitett torok es karburátor,gianelli végdob!80-at viszi de ez a vége járatosan 55-60!
Eleg jo gyorsul meg ilyesmi!
2016. okt. 31. 19:41
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül a sebességével van a baj, hanem az egész konstrukcióval. Mivel falun laktok gondolom nem csak btonútón használná. A babettát meg nem erre találták ki. Na meg nemis váltós motor, ez szerintem sokat elvesz a feeling ből. De ha neki ez bejön, nekem mindegy.
4/7 anonim válasza:
Nem tiltanám meg, viszont ajánlani sem ajánlanám neki. Ha már motorozni akarna, akkor szerintem minimum egy Simson-nal vagy egy Jawa Mustang-gal lenne érdemes kezdeni, mert egy Babetta baromira messzire áll a motoroktól (ha csak eszközként szeretné használni, akkor még egy biciklivel is jobban járna).
5/7 A kérdező kommentje:
A babettát átlehet alakitani manuális váltosra? Vagy nem 2fokozatura hanem 3fokozatu valtosra?
2016. nov. 1. 06:48
6/7 anonim válasza:
Nem. Mint mondtam, a babetta nem erre lett kialálva. Ha komolyan gondolja, minimum egy Simson. Falukban minden 3. családnak van egy Simsonja a sufniban, nem lesz nehéz találni.
7/7 A kérdező kommentje:
Végűl veszek a fiamnak egy Suzuki rmx 50 endurót! Mit gondoltok erről a motorrról?
2016. nov. 1. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!