Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más Cliónál is fent fog a...

Más Cliónál is fent fog a kuplung?

Figyelt kérdés
Clio II-nél eléggé fent fog a kuplung, 10.000et mentem vele és azóta.
2016. okt. 30. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom ez renault betegség igaz nekem sose v ilyen márkám ismerősöktől hallom
2016. okt. 30. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:

betegség?? nem így van beállítva gyárilag?

Nem újonnan vettem, 180 ezerrel és 190 ezernél tartok.

2016. okt. 30. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Kuplung vége jelenség.
2016. okt. 30. 16:34
 4/9 A kérdező kommentje:
#3: Renaultról beszélsz? Van olyan is hogy új kuplung fent fog mert ilyen az autó. A kérdésem az hogy ez a renault ilyen beállítású vagy csak az enyém ilyen hogy fent fog a kuplung?
2016. okt. 30. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

4

Most erről beszélek de általában is igaz.

Nincs olyan, hogy ez fent fog mert ilyen típust.

A kuplung tárcsa kopása miatt fog feljebb.

2016. okt. 30. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb Renaultnál ilyen, apám Thaliájában (ami Clio alapokra épül) új kora óta nagyon fent fog a kuplung, ez így normális, mondta a szerelő is a márkaszervízben. Aztán a haveromnak van egy 2006-os Cliója, neki is nagyon fent fog. 180 ezer km-es autó gyári kuplunggal, ilyen volt új korában is. Nagyon idegesítő, én sem tudom megszokni.
2016. okt. 30. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is idegesítő. Olyan érzésem van mióta megvettem, hogy mindjárt egy helyben maradok felengedett kuplunggal sebességben.
2016. okt. 30. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
2004 thalia (majdnem clio) 1,4 16v van nekem. 82e km. Ebben is eléggé fent fog. Nehéz megszokni, főleg úgy hogy hétközben melóban más autót hajtok. Olyat ami lent fog.
2016. dec. 4. 15:30
 9/9 anonim válasza:
Megane I. 2002-es. Vadi új szett van benne (talán 12 ezret mentem vele és én cseréltem a kuplungot LUK) és fent fog. Ez ilyen. Ha utána olvasol fórumokban akkor láthatod. Együtt kell vele élni. Nehéz de szokható.
2021. jan. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!