Más Cliónál is fent fog a kuplung?
Figyelt kérdés
Clio II-nél eléggé fent fog a kuplung, 10.000et mentem vele és azóta.2016. okt. 30. 16:05
1/9 anonim válasza:
Én ugy tudom ez renault betegség igaz nekem sose v ilyen márkám ismerősöktől hallom
2/9 A kérdező kommentje:
betegség?? nem így van beállítva gyárilag?
Nem újonnan vettem, 180 ezerrel és 190 ezernél tartok.
2016. okt. 30. 16:33
4/9 A kérdező kommentje:
#3: Renaultról beszélsz? Van olyan is hogy új kuplung fent fog mert ilyen az autó. A kérdésem az hogy ez a renault ilyen beállítású vagy csak az enyém ilyen hogy fent fog a kuplung?
2016. okt. 30. 16:39
5/9 anonim válasza:
4
Most erről beszélek de általában is igaz.
Nincs olyan, hogy ez fent fog mert ilyen típust.
A kuplung tárcsa kopása miatt fog feljebb.
6/9 anonim válasza:
A legtöbb Renaultnál ilyen, apám Thaliájában (ami Clio alapokra épül) új kora óta nagyon fent fog a kuplung, ez így normális, mondta a szerelő is a márkaszervízben. Aztán a haveromnak van egy 2006-os Cliója, neki is nagyon fent fog. 180 ezer km-es autó gyári kuplunggal, ilyen volt új korában is. Nagyon idegesítő, én sem tudom megszokni.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is idegesítő. Olyan érzésem van mióta megvettem, hogy mindjárt egy helyben maradok felengedett kuplunggal sebességben.
2016. okt. 30. 17:41
8/9 anonim válasza:
2004 thalia (majdnem clio) 1,4 16v van nekem. 82e km. Ebben is eléggé fent fog. Nehéz megszokni, főleg úgy hogy hétközben melóban más autót hajtok. Olyat ami lent fog.
9/9 anonim válasza:
Megane I. 2002-es. Vadi új szett van benne (talán 12 ezret mentem vele és én cseréltem a kuplungot LUK) és fent fog. Ez ilyen. Ha utána olvasol fórumokban akkor láthatod. Együtt kell vele élni. Nehéz de szokható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!