Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy 1.2 Fiat bravom mi...

Lenne egy 1.2 Fiat bravom mi lehet a problemaja hideg inditaskor?

Figyelt kérdés
Az lenne vele a problemam, hogy hideg allapotban azonnal felporgeti a motort, alapjari motor, map sensor kivaloan mukodik( szerelő alltal) viszont ha ECU resetet csinalok hidegen normal erteken melegiti a motort, miutan ujra tanul a CPU az elso hideg inditasnal megint porgeti, es egyszeruen nem tudjak megmondani mi a problema, kerek titeket akinek volt ilyen problemaja segitsen nekem, előre is koszonom!!!!!

2016. okt. 30. 12:36
 1/5 dirtboy ***** válasza:

pillangó szelepet nézd meg nem retkes e.

nekem is ilyen kocsim van,találkoztam már az említett hibával.

2016. okt. 30. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Pillangószeleptől csinalhatja ezt??? Nem nyitki rendesen esetleg? ? Vagy nem ertem
2016. okt. 30. 13:44
 3/5 dirtboy ***** válasza:

pontosan nem tudom mert nekem ilyen időben nem csinálta,nálam nagyon kevésszer fordult ez elő,-10fok környékén.

elsőre azt hittem valami befagyott,gázbowden de nem az volt.

autószerelő azt mondta pillangó szelep lesz a hibás.

végül nem lett az enyémen csinálva semmi mert azóta sem volt ilyen ezzel sem.

másik autószerelő is mondta hogy egyenetlen alapjáratnál is sokszor nem a gyertya meg az alapjárati motor a ludas hanem ez. igazából könnyen leszerelhető,tisztítható,próbáld meg,ha mégsem az lesz nálad a gond akkor nem tudom.

2016. okt. 30. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben koszi, leszedem es kitisztitom!
2016. okt. 30. 14:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a commentet a pillangoszelep nemnzr normalissan es tobb levegot kap

Mint kene nagyon koszonom elet mento voltal

2016. okt. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!