Autószerelő vagyok. Az öreg sem eszik sokat ha nem nagy a talpaad, és ha rendben van a motorja. Vedd azt hogy mikor a toyota celicámmal elvezettem 500.000 km-t, közben egy generátorcsere volt, ami 30.000 meg persze sok olaj-és szűrőcsere, és hogy bontott alkatrész nem drága, szóval írtam egy emailt a toyotába a magyar képviseletnek hogy milyen faxa a kocsi hogy kétszer annyit elment mint az átlag, visszairtak hogy majd akkor irjak, ha elment 1000.000 km-t, mert annyira van tervezve. (egy átlagember megy kb. évi 20.000-ret. ) Ja és a mai napig viszi a 240 et:) [link] szóval csak lesnek hátulról az újautós suzukik meg ford focusok....
Jó autó a Toyota, ez tény.. de hogy 1 millió km-re van tervezve.. :)) Hát...
1 millió km még egy 12.000cm3-s, 1500-1700-as fordulatszámon pörgő kamionnál is tisztességes, nemhogy egy sportkocsinál, ami 7-9.000-s fordulatszámon is pörög, ha nyomják neki.... és nyomják, mert arra való.
A diesel BMW-re mondják amiben van 3000cm3-s motor, hogy főalkatrész csere nélkül elmegy 500.000-t.. És az tisztességes.
2010. ápr. 28. 12:33
20/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a toyota lesz a nyerő már csak találnom kellene egyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!