Megéri szerintetek ezt megvennem?
Figyelt kérdés
Renault Cliou 1,6. 16V, benzin motor, Sport változat, 3 ajtós, 160 000 km, gyártási év 2001. A kocsi egyetlen hibája, hogy nem müködik az utas felöli elektromos ablakemelö. ÁR:480 0002010. ápr. 27. 14:09
1/8 anonim válasza:
Én nem venném meg. Egyrészt mert ismerem annyira a francia autókat hogy tudom mennyit érnek. Elektronikás sz.r az összes. Egyelőre az ablakemelő, majd a központizárral is gondod lesz, a végén meg elindulni sem fog az autó. De félre ne értsd, nem akarlak lebeszélni, de én magam sosem vennék francia autót, mert volt vele tapasztalatom, nem is egy.
2/8 anonim válasza:
Már az első 5 szó elolvasása után sem venném meg....
francia gépet SOHA!
16 szelepest SOHA
ráadásul pont 1.6-ost SOHA Akkó má 2000 ccm-est sima 8 szeleppel, az nem kérdez legalább, ha a gázra lépsz.
A hiba semmiség, de elképzelhető hogy tekert km-órája van. Ha valóban ennyi lenne benne, jobban megkérnék az árát.
4/8 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Ismerősömnek is hiába beszéltem, hogy ne vegyen rönót, aztán mégis clio-t vett, amit el is adott, 6 hónap múlva. Neki először a közontizár adta meg magát, aztán az immo, aztán az ablaktörlő kezdett el össze-vissza meni, aztán az ECU adta meg magát. A végén eladta, és vett helyette egy 0 kilóméteres autót (nem franciát, amivel azóta sincs baja).
5/8 anonim válasza:
Én már az első szó láttán is leírom: NEM
6/8 anonim válasza:
nem tudom, mért szidjátok a francia autókat, nekem nem volt velük semmi bajom. a 16 szelepes autókkal megint mi a probléma? (lásd suzuki swift gti 1.3, 16 szelepes!!!) nézd meg, majd menj vele 1-2 próbakört...
7/8 anonim válasza:
jóvan próbakör....de ki fogja tankolni????
Az, aki azt állítja, hogy a 16 szelepes gép kevesebbet fogyaszt HAZUDIK, vagy nem ért hozzá!
Menni jobban megy, tény és való, de többet is eszik abba biztos lehetsz!
Komprumisszumot kell kötni:
-vagy száguldasz, tuningolsz, és tankolsz sokat
-vagy békésen furikázol, és keveset tankolsz
Mérlegeld neked melyik az "álmod"....
8/8 A kérdező kommentje:
megvettem a kocsit, és eddig meg vagyok vele elégedve, gyorsulása szuper, fogyasztása 7,5 ami még kibírható. Köszi a válaszokat.
2010. máj. 25. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!