Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le a Peugeot Partner...

Miért áll le a Peugeot Partnerem menet közben?

Figyelt kérdés
Egy 1999-es 1.9-es diesel partnerről van szó. Először egyenesben, lassú gurulásnál tapasztaltam, hogy leállt az autó, mindenféle rángatás stb. nélkül. Utána egy helyben álltam, majd lassú kanyarodás közben éreztem, hogy nincs szervó, nem jár a motor. Percekig próbáltam indítózni, mire beindult. Utána egy kanyar előtt is megcsinálta, mikor bekuplungoltam, éreztem, hogy a kanyarban ismét nincs szervó, de amint felengedtem a kuplungot, a lendületes gurulás miatt egyből be is indult. A minap pedig egy parkolóban akartam indulni, de ismét nem indult.. 4-5 indítás után az akksi fel is adta, nem tekerte. Bebikáztuk, hazajöttem. A saruk elég oxidáltak, azokat megtisztítom, amíg megjön az új akku. De a menet közbeni leállásra szerintem nem magyarázat az akku.. Szerintetek az mitől lehet?
2016. okt. 29. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy gondolat. Mikor cseréltél utoljára üzemanyag szűrőt?
2016. nov. 2. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
2 hete.. De ha már a tankból se jut fel a gázolaj, akkor nincs mivel üzemelnie, ergo érthető, hogy lefullad.
2016. nov. 4. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? Vedd ki a tankot, oszt takarítsd ki, mielőtt baj lesz!
2016. nov. 4. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Az lesz a következő lépés! :)
2016. nov. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!