17 évesen akarok venni régi keletnémet autót, mert a pénztárcám ezt engedi, a következők közül mit ajánlanátok?
A lényeg, hogy 120-200 ezer között legyen, és "viszonylag" szép legyen, tehát ne rohadjon szét alattam, láttam rengeteg ilyen hírdetést ahol szépen néztek ki az adott autók, de megbízhatóság, ár és alkatrész-ellátottság szempontjából a következők közül melyikeket ajánljátok?
Wartburg, Skoda, Lada, Trabant és társai közül?
A lényeg, hogy négyüteműre hajtok, ezt most nem fejtem ki, szóval gondolom a Trabant már ugrott is.
Nem mondom, hogy egy karburátor, vezérműtengelycsere "tuningot" nem vállalnám be azért a plusz pár lóerőért, és az engem nem foglalkoztat, hogy nem "menő" a lényeg, hogy menjen, de azért mégse legyen csupa rozsda a karosszéria.
Nem feltétlen kell Swift, akkor ott a Golf3 pl. De 150 ezerből örülj, ha roncsot kapsz. Nem véletlenül inkább a Swift fele terel mindenki. Az a baj még 300-400-ból is nehéz olyan autót venni amire azt lehet mondani, hogy rendben van.
Vagy ha egyedit akarsz akkor négyütemű Trabant? Abból azért nem sok járkál és annyira nem lehet szar, és nem Swift.
"4T wartburgot vagy 4T trabit"
Az a probléma,hogy ezekből a legfiatalabb is elmúlt 25 éves.Ebből adódóan(hacsak nem egy levákumozott vitrinben tartották)a kasztni levelestésztára van rothadva,és minden lóg,kotyog,zörög benne.Persze lehet esetleg ezekből is garázsos,nagypapis,széltől,esőtől óvott példányokat találni,de az nem ez az árkategória lesz.Én keresnék egy legalább 1,5év vagy több műszakival rendelkező példányt a lehető legolcsóbban.Azt az időt leszolgálja és mehet a bonóba vagy alkatrészek eladod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!