Enyhe színtévesztéssel kaphatok hivatásos C+E jogsit?
Néha nem veszek észre 1 ábrát a babos könyvben...ennyi.
Eléggé primitív teszt, nem akarok ilyenen bukni.
ha tévesztesz az isihariban akkor beírják hogy színtévesztő és hivatalosan nem lehet hivatásos jogosítványod.
De boritékkal lehet meg tudod oldani...:)
Hát a fa**om tele van a magyar rendszerrel...
Ilyenen bukik az ember??
Borítékkal? Aztán lehet még bíróság is belőle.
Én is színtévesztő vagyok,de szerencsémre nálunk a doki a telefonjáról mutatott ábrát,és szerencsére ugyanazt mindenkinek,így meg tudtam kérdezni az előttem lévőket.
Viszont magamtól is láttam a számot,ez nem az extrém verzió volt.
Gyakorlással elvileg lehet ezen segíteni.
"Borítékkal? Aztán lehet még bíróság is belőle."
Haha persze,akkor mind a 10 millió a bíróságon ülne.
A magyar rendszerrel van tele a tököd? Hát te nem tudod a színeket megkülönböztetni, ezért nehogy már a rendszer legyen a hibás!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Színtévesztő, és színtévesztő között lehet különbség.
Nem mindegy, hogy milyen színeket téveszt, milyen súlyossággal.
A közlekedésben a zöld-vörös színtévesztésnek van főleg alkalmasságot befolyásoló szerepe.
Vannak színtévesztők, akik korrekciós szemüveggel el tudják különíteni a színeket, amelyeket egyébként nem.
Tehát az orvos dönt, egyéni elbírálás után (amit meg lehet fellebbezni, akkor másodfokon orvosi bizottság dönt - bár ennek nem sok értelme) mi nem tudhatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!