Külföldön kaphatok hivatásos jogsit enyhe színtévesztéssel?
Megfelelek, kitűnő az egészségügyi állapotom.
Sportos testalkat, káros szenvedélyek nélkül...csak van egy kis enyhe színtévesztésem. Ha eljutok oda remélem nem fogok egy kib*szott nagyot koppanni.
16/F
16 évesen még először a B kategórián kell gondolkodni. Ott meg úgyis kiderül, hogy mennyire problémás a színtévesztésed.
Ha majd elkezded a hivatásost, akkor úgyis az orvosival fogsz kezdeni. Bár a PÁV-ot nem kérik az elején, de érdemes azt is megcsinálni még a tanfolyam előtt. Így ha mégse engedélyezik, akkor nem "koppansz" egy hatalmasat.
Hát, arra céloztam, hogy nem vagyok egy kövér 200as pulzussal rendelkező disznó.
A B-re most gyűjtöm a pénzt...nyári meló + hétvégi iskola közben.
Jövőre ilyenkor kezdem a jogsit és utána azonnal akarok autót venni fél millió környékén.
Akkor vennék szemüveget, azzal át kell engedniük. :)
Na, ez az, ami tudomásom szerint nem így van. A színtévesztést korrigáló szemüveg kérdése nincs szabályozva.
Nem tudom, figyeled-e, hogy #3 megadta ugyanazt a - jó - választ a problémádra, amit mi is megadtunk előző kérdésedben. Nem tudom, ott mi bajod volt ezzel.
Egyébként, ha már színtévesztéssel kapcsolatos szemüveg, menj el a vizsgálatra, az valamikor 6 ezer Ft volt, hogy azt is tudjad, vajon mennyire lehet a te problémádon (ha van) segíteni. Mert az sem egyértelmű, hogy ha színtévesztő, akkor szemüveg, és tutibiztos hepiend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!