32 éves autóval el mernél indulni 400km-es távra külföldre?
Kacérkodok a gondolattal hogy kimenjünk 1 hétvégére Bécsbe. Buszos dologgal ugyanannyiba kerülne mintha kocsival megyek: megtankolok + megveszem a pályajegyeket, plusz az 1 éjszaka szállás = ez mind annyiba van mintha befizetném kettőnket buszos dologra szállással. Kaja abba sincs.
De akkor totál független vagyok mindenkitől, senkihez sem kell alkalmazkodjak, és egy idegen városban sem kell hagyni az autómat teljesen őrizetlenül 2 napig.
Az autóm egy dízel 80 as audi, ('84 es évj) 1.6 d. Jól karban van tartva, nem tudok róla hogy lenne hibája, az utazótempója pályán max 100 ahol még jól érzi magát. Konyítok az autókhoz, egy - két dolgot meg tudok javítani, de nem vagyok szerelő.
Az autó az EURO 0 besorolású. Kérdés hogy ezzel behajthatok-e egyáltalán Bécs belvárosába, hiszen ha már ott lesz nem hiszem hogy metrózunk.
A táv 400 km csak oda, majd másnap ugyanennyi vissza.
Vélemények?
bármi...csak poénból kiszúrják a gumijait pl, összekarcolják, betörik az üveget...stb
te totál nyugodtan hagynád a kocsidat 2 napig egy vonatállomás parkolójában?
Te jártál az Aréna pláza parkolójában éjszaka? Ingyenes a parkolás a keleti pályaudvar 5percre van. Rengeteg autó parkol ott heteket hónapokat is. A vecsési Tesco megvan? Ferihegyrtől olyan szintén 5percre van taxival. Hagytam ott 2 hónapra az autómat, pedig a gumik többet érnek rajta mint az autód.
Én a parkolás miatt nem mennék Bécsbe, kerékbilincs lesz a vége ha külföldi rendszám. hidd el, kaptam már. 100euró felett volt. Jobb a vonat szerintem a te esetedben.
semmit sem ismerek pesten, ezekről honnan kéne tudnom?
nem érdekel kinek milyen kocsija van. nekem ez az egy van, nyilván hogy féltem, még ha csak 200 ezret ér is...
mindenesetre nem adtál rossz alternatívát..így most már kicsikét tisztábban látok.
s1.6os Audi 80 szívódízel. elég gyávák azok akik kételkednek ebben a kocsiban és nem mennének fel vele pályára. Ha egy trabanttal fel mernek menni, akkor egy komoly Audival miért ne merne az ember?
Én is tervezek Bécsbe menni jövő hónapban, de én Railjeten gondolkodok. Egész jó árban van a jegy. Még sosem voltam külföldön, de eldöntöttem kimegyek egy hétvégére szétnézek, és a választásom az osztrákokra esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!