Mi a véleményetek erről a Youtube videóról? (bajkereső biciklis)
Biciklis kamerával a fején 100%-ban féreg.
Remélhetőleg majd kilapitja egy nagy kerék.
3
Egyoldalú videók ezek. A biciklisen van a kamera. Az nem látszik a felvételen, hogy ő az út közepén megy, a kocsisor meg mögötte követi.
Csak a felbosszantott autóst látjuk, így ő tűnhet hülyének.
"Megnéztem kétszer is, de nem értem mi lenne a biciklis rovására a probléma."
No meg az se látszik a felvételen amikor beint az autósnak, nem véletlenül lassít le a sofőr.
Van pár provokátor bringás sajnos.
Tévedtem, látszik, hogy mit csinál a bringás.
Érdekes, hogy az autó még sehol sincs, de ő már balra néz, aztán meg behajtja a tükröt. 0:19-től kezdődik.
Legyek bunkó paraszt, de egy ilyenért már lekezelném a kerékkulccsal a fejét.
"Majd jól lerántják róla és seggbeb*a a sok kan cigány, akkor majd "biciklizhet" tovább."
Nem kell félteni a csókát, mert először jól megnézi, hogy kivel szemétkedik. Van pár videó, de mind vagy nő, vagy valami nyüzüge irodista. A melósokkal megrakott kisbuszt észre se veszi.
Én is bringás vagyok, DE!
ez a szerencsétlen black, a neve is sötét állandóan a sáv közepén kóvályog és lesi, hogy kibe lehet belekötni!
A tükrös eset semmi nem lett volna, ha nem a két sáv között kóvályog, a mikrobuszos "eset" szintén semmi nem volt.
A rendszámok közléséért simán feljelenthető.
Négyen járunk haverok dolgozni, egy autóval, 180cm, 93 kiló vagyok én, a legkisebb, lehet próbálkozni a tükrömmel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!