köszönöm
mennyi a legrövidebb idő ami ez sikerülhetne?
3 hónapon belül szupergyors, 3-6 hónap az átlag, de nem ritka, hogy közel egy év telik el a tanfolyamkezdéstől a jogosítvány szerzésig.
Előre időtartamot jósolni nem egyszerű, érdemes néhány ismerőst megkérdezni nekik mennyi ideig tartott (városonként, iskolánként nagy a szórás)
2-3hónaptól reálisabb és az intenzív, nekem ennyi alatt lett meg (beiratkozástól a kártya kézhezvételéig 3 hónap volt, nyaralással együtt) pedig semmi protekció nem volt, csak ráértem délelőtt és szerettem tanulni.
De akkor elsőre mindennek sikerülnie kell, időpontoknak is előre meg kell lenniük pl a kresznél nálunk már az előtt volt kérve vizsgaidőpont hogy elindult volna a tanfolyam, ami 2hét volt(minden nap volt oktatás, ezzel párhuzamosan ment az elsősegély is). Forgalminál is kb a 10-15.óra körül már megvolt az időpont vizsgára. Mindig 2órát vezettem, heti 2-3alkalommal, vizsga előtt szinte minden nap.
Ha a kreszt meg tudod tanulni, mert azt kell tudni és akkor bármilyen kérdés jöhet a vizsgán meg tudod oldani
Nálunk a suli szervezésében lehetett megcsinálni. És nem volt valami szuperintenzív. Heti két alkalommal voltak elméleti órák. Októberben kezdőött a tanfolyam és az egész csoportnak december elejére már megvolt a KRESZ és az elsősegély.
Nekem várnom kellett januárig, hogy vezethessek, mert csak akkor töltöttem be a 17-et. Ezt követően se siattettem a dolgot, nem éreztem úgy hogy ez egy verseny lenne. Mivel általában péntek délutánonként értem rá jobban, mindig csak akkor vezettem. Így februárban vizsgáztam le.
Ez egy kényelmes tempó volt. HA valakinek valamilyen életbevágó oknál fogva annyira sürgős és betöltötte már a 17-et, 2-3 hónap alatt meg lehet csinálni. 1,5 hónap alatt nem vagyok benne biztos. Ahhoz valami olyan autósiskolát kellene kifogni, ahol pl bevállalják azt hogy az elméletet néhány nap alatt ledarálják reggel 8-tól 4-ig folyamatos műszakokban. Illetve a gyakorlati vezetés is megoldható, hoyg egyszerre ne csak 2-3 órát vegyél, hanem egész nap csak veled autózzon az oktató.
Bár én személy szerint ezt tanulás, gyakorlatszerzés szempontjából sem tartom ez a leghatékonyabb módszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!