Clio RS-t vennék, megéri?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy 2006-os clioba. Vezettem mar ilyet hatalmas élmény, de nem tudom megérné-e.
Főként a szerviz költségek érdekelnének, mert azert megis 10 éves, lassan csak elkezdenének előjönni a hibák, es ha drágák akkor fájó szívvel lemondok róla.
2016. okt. 25. 20:09
1/6 anonim válasza:
Miért lenne drága?Semmi extra nincs benne.Egyszerű kocsi.Egyszerű futómű.Fogyasztást gondolom tudod mennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam mert RS... de akkor semmi extra nincs benne? Olyan mint a normál clio?
2016. okt. 25. 21:44
3/6 anonim válasza:
Figyelj.Annyi hogy nagyobb fékek,le van engedve és be van keményítve.Futóműve egyszerű.Semmi extra.Ettől olcsóbb Sportos kocsi nem nagyon van.Én is gondolkodtam rajta de a méretei miatt nem vettem meg.Nagyon kis autó.Persze versenyre,szlalomra ez előny de a mindennapokban hátrány.Fogyasztás nem vészes 7 literrel el lehet vele menni.Hiába nagy és erős a motor de a kis tömege miatt nem eszik sokat.
4/6 anonim válasza:
Egy autón nem azért kezdenek kijönni a hibák mert 10 éves hanem mert már sokat mentek vele és mert ez idő alatt hanyagolták.
Szinte semmit nem tudunk ahhoz hogy meg tudjuk mondani hogy mennyi baja lesz és milyenek. Lehet hogy a kötelező vagy ajánlott szervizeken kívül semmit nem kell rá költeni sokáig. Az is lehet hogy egy pénztemető lesz.
5/6 anonim válasza:
Ez az RS ez olyan mint a sima Clio vagy ez az RS a V6-os Clio? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy 105 e km van benne sose volt vele versenyezve es csak hétköznapi autóként volt használva.. kevés de ennyi infom van
2016. okt. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!