Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 Enduroba mt kell...

Jasdik kérdése:

Simson S51 Enduroba mt kell venni hogy nagyobb legyen a teljesítménye?

Figyelt kérdés
Van egy S51 es endurom.ÉS tuningolni szeretném, de még ujvagyok ebbe a szakmába mit érdemes bele venni ahoz hogy jól mennyen?85 km/h-t szetenék ki hozni belőle minimum.És a alkatrészek mellé oda írnátok az árát?Köszi!

2016. okt. 25. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ha ennyire lövésed nincs az egeszről olyan felesleges nekünk ide bármit is írni,hiszen nem is fogod erteni mirol van szo,meg ki fogja megcsinalni?Te?

Mert a kerdesed alapjan a csavarhuzot nem tudod melyik vegen kell megfogni!

2016. okt. 25. 14:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Annyira amatőr nem vagyok, csak nem tudom mit kell egy simsonhoz venni, amitől nő a teljesítménye..
2016. okt. 25. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha van rajta egy 60-as henger krómgyűrűs keystone dugóval,valamint nincs kibelezve a kipufogó és tiszta is,fékek nem fognak be,elöl 16-os lánckerék minimum de ha nem vagy 100 kilós lehet 17-es is,akkor lazán megy 85-öt.

Viszont a gyári fékekkel ez életveszélyes,mert nem tudsz megállni csak ha már 200 méterrel előtte elkezdesz fékezni.

Én pont ezért hajkurászok most egy tárcsafékes első kereket...

2016. okt. 25. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha a blokkot alakíttatod át 70 köbcentisre. Ehhez kell henger, dugattyú gyűrűkkel, hengerfej, főtengely, blokkot felmaratni, primer hajtás, 16-os lánckerék. És akkor még csak a legalapabb dolgokat említettem.
2016. okt. 25. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz hozzászólva: és mindez 4x annyiba kerül mint amennyiért vetted, és 8x annyiba, mint amennyiért utána el tudod adni.
2016. okt. 26. 04:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah magam is a 4-esen röhögtem,felvázolta itt a létező legbonyulultabb és legköltségesebb megoldást majd rávágja hogy ez a legegyszerűbb XDDD
2016. okt. 26. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, röhögők... Hogy lehet tuningot csinálni ami tartós, minden fordulatszámon nagyobb menést csinál? Hengert reszelgetni, meg rezót tervezni, gyárttatni mennyivel egyszerűbb? Mennyivel olcsóbb? Kit érdekel hogy mennyiért lehet eladni? Miért gondoljátok hogy nincs pénze rá?

Aki gombokért akar tuningolni, az magára vessen...

2016. okt. 26. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha azt akarok hogy menjen vegyél bele egy blokkot

amúgy 50es szimóbol 85 esélytelen

2016. okt. 26. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Eladni a Simsont és venni egy erősebb motort. Könyörgöm, csodát nem lehet tenni, főleg nem fillérekből. Ezek még egy költségesebb átalakítás után se lesznek valami bikák, nekem volt hatvanas rendesen megcsinált gép, tudom mire képes. Hát csodára nem.
2016. okt. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!