1/5 anonim válasza:
A két felnitől függ.
Nekem vennem kellett külön csavarszettet, mert a csavar feje nem feküdt fel csereszabatosan.
2/5 anonim válasza:
Az alufelni általában vastagabb anyagból készül, ezért sok esetben a hozzá tartozó csavar hosszabb, mint a lemezfelnié.
3/5 anonim válasza:
Nem igazán, sok esetben nem is passzol.
4/5 anonim válasza:
Az autóm gyárilag alufelnivel volt szerelve 0km-es korában. Télre lemezfelnit vettem. (Szintén gyárit, az autó típusához valót.) Ugyan azzal a csavarral szoktam felrakni mindkét szett kereket és 11 év alatt ez semmi gondot nem okozott. Sőt, gumisnál se szóltak még hogy ne lenne jó a csavar.
Szóval ezek szerint ez autótípustól is függ.
5/5 anonim válasza:
autótipusfüggö ezek szerint mert gondolom azért minden autós le fel tud szerelni . nekem is aluf. vel jött az uj auto lemezhez is jó a csavar S. SWIFT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!