Petizacc kérdése:
Autógumiról zománcfesték eltávolítása?
Figyelt kérdés
Festékspray-el lemezfelnit fújtam le úgy, hogy egy kevés a gumi peremére is jutott. Mivel lehet leszedni? Hígító, gyökérkefe nem segít, finom csiszolópapír visz valamit, de közel sem az összeset.
Előre is köszi!
2016. okt. 12. 21:11
1/3 anonim válasza:
Felnit festeni nem abronccsal szerelten szokás.
A gumi pórusaiba ivódott festéket gyakorlatilag semmivel nem tudod lemosni, legfeljebb az abroncs további rongálásával rontani a helyzeten
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy nem úgy szokás, de ha nincs mit felrakni helyette, téglákon meg nem gurul az autó... :D
2016. okt. 12. 22:07
3/3 anonim válasza:
Az anyag károsítása nélkül azt nem szeded ki belőle.
Ha annyira zavaró, akkor én inkább a lefestésével próbálnám eltüntetni. Egy kis utána járással lehet szerezi olyan festéket, ami jó gumihoz is.
(Tudom, utólag baromi könnyű okosnak lenni, de ha legközelebb ilyet csinálsz, akkor legalább maszkold körbe a gumit. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!