Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a4 b5 1.9tdi (90 vagy...

Marci/2000/ kérdése:

Audi a4 b5 1.9tdi (90 vagy 110paci) vagy 1.8T motorral?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első autóm tervezem venni egy ket even belül, dolgozom tanulás mellett hétvégénte a Tescoban illetve minden fele szünetet megragadok a munkalehetőségre. Nagyjából 600 ezer forintos kerettel számoltam, azt tudnám összerakni 2 éven belül (ugy hogy meg felre rakok 100at biztonság kedvéért)

Tudni kell rólam, hogy nemet auto fanatikus vagyok, ez által audi, volkswagen jöhet szóba, inkább dolgozok többet, csak swiftet ne.

A kerdes a következő: 1.9 tdi az ajánlatosabb (abbol is 90 vagy 110 pacis) vagy 1.8T?

Egy dolog meghatározó nálam: A megbízhatóság

Nyilván nagyin szeretném ha kicsit huzna az autó, de inkább erek le 5 perccel később a Balatonpartra minthogy, ut közben lerohadjon alattam es tobbe kerüljön a tréler meg a javítás mint a kocsi.

Magyaran szólva olcsón megusszam a fenttartast, amint mar említettem gimnázium mellett dolgozok, nem tudok minden honapba sok tozezret felre tenni auto javítgatásra, ha tudnék se akarnék. Melyik motor ajánlott nekem? Kizárólag manuális váltóban es nem quattroban gondolkodom. Minnel egyszerűbb, annál kisebb a hibalehetoseg, kevesbe komplikált a javítás. Hetente egy 2x40km es ut, meg reggeli suliba jarasra lenne használva.

Amennyiben dizelre voksolsz 90 vagy 110 pacis (itt is inkább megbízható legyen, mint eros amennyiben megbízhatatlan a 110/vagy kevesbe megbízható, tartós).

Amennyiben te egyáltalán nem ajanlod ezt az autót ezért az összegért, vagy mas okból, mit javasolsz?

Esetleges alternatívák: B5 passat, b5.5 passat, bora, végső esetben golf mk4

Válaszotokat előre is köszönöm! Természetesen hasznos válaszra megy a zöld pacsi.

Ui.: Melyik autóra/motorra mennyi kötelező adóval, atirassal, forgalmival, esetleg regadoval kell számolni?

2016. okt. 24. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

180 000 és 48 000 ft.

:-)

2016. okt. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!