Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renault autók általánosságba...

A Renault autók általánosságban mennyire kényelmesek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Kényelmes, az a süppedősen terpeszkedős. Legalábbis a régebbiek, az újabbakban már olyan audisan keményebbek az ülések.
2016. okt. 24. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Szinte már minden típusban ültem, a régi thalia meg clio nem volt olyan kényelmes....de azóta szinte mind. Most egy új clio grandtourt hajtok, teljesen megfelelő és nem kényelmetlen.
2016. okt. 24. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Sokan mondják, hogy milyen kényelmes, nekem speciel pont nem tetszik az üléspozíció. Sokkal jobban bejön egy Audi vagy egy BMW üléspozíciója (és ülése) ahol jó mélyen lehet ülni.
2016. okt. 24. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

#3: Erre szolgál az ülésmagasság állítás, ami alapfelszereltség a franciáknál.

:D

2016. okt. 24. 22:03
 5/10 BiTOPro97 ***** válasza:

#4-es, a #3 másra gondolt. BMW-s vagyok 5. bár ebből kettőben azonos ülés volt, tulajdonosa is voltam és vagyok.

Ezen túl BMW i8 kivételével 21. század összes BMW típusát vezettem már Budapest-Pécs-Budapest útvonalon, egyértelműen oldaltartás, és ülésfelület döntésre gondolt.

2016. okt. 25. 12:21
 6/10 BiTOPro97 ***** válasza:
Már mint 5-öt vettem, három van most.
2016. okt. 25. 12:22
 7/10 BiTOPro97 ***** válasza:

#1 Majdnem pontos, inkább VW-sen. ;) Legalábbis a német autós újságírók szerint.

Amúgy több márkát vezettem, de az itt képe kerültek közül csak a BMW-t.

Volt FIAT-om, SEAT-om, egy hazánkban ritka márkájú autó, MB-ket, és BMW-ket sorra kaptam kölcsön, és BMW fan lettem, ami elég költséges hobbi, a közlekedés mellet.

De vezettem még vagy bő egy tucat márkát.

2016. okt. 25. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

"Erre szolgál az ülésmagasság állítás, ami alapfelszereltség a franciáknál. "

Nem lehet olyan alacsonyra engedni egy Renaultban sem (meg sok másban sem) mint egy BMW-ben, vagy egy Audiban. Tudom, velem van a baj, mások éppen magasan szeretnek ülni, én pedig minél alacsonyabban. Hozzá kell tenni hogy 192 centi vagyok. Ja meg az is igaz, amit Bitopro mond, hogy számít az oldaltartás is, meg sok egyéb dolog.

2016. okt. 25. 13:31
 9/10 BiTOPro97 ***** válasza:
Én több mint két éve már nem nőttem, remélem már nem is fogok, pedig még van több évem rá. De még magasabb is vagyok. ;)
2016. okt. 25. 14:45
 10/10 BiTOPro97 ***** válasza:

A legtöbb BMW-ben tényleg egész más ülni, mert végül is hétköznapi használatra alkalmas limuzin kényelmű sportautók. MB sokkal inkább kényelmes és megbízható, bár ott van nekik az AMG. ;)

AUDI valószínű azért marad ki, mert ők nem a tartós, jó minőségű, nagyobb fémfelületektől menetes egyedi bútorgyártás kifejezetten rajongói. Inkább az üveg, fém, fehér színeket szeretik németeknél !is!, ami nálunk a piac bő 3/4-se volt. Jó magyarok adták kölcsön az autóikat, meg

főleg eladás előtt, de nem emlékszem AUDI-s magyar vevőre, pedig 6 évig jártam nagyapámhoz sokat, és kb. két évig kaptam kölcsön az autókat.

2016. okt. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!